20 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

ŞÜKÜR: FEDERASYON BAŞKANI OLABİLİRİM

(A) Milli Takımı ve Galatasaray'ın efsane golcüsü Hakan Şükür, Manisaspor’dan gelen teknik direktörlük teklifinden dolayı gurur duyduğunu, futbolun daha çok idari bölümünde yer almak istediği için bu nazik teklifi kabul etmediğini söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Şükür, “Politikaya girmeyi düşünüyor musunuz?" Şeklindeki soruya, “Hiçbir zaman düşünmedim; ama Federasyon başkanlığı ya da daha etkin bir hâle getirilmesi durumunda Spor Bakanlığı’nı düşünüyorum” diye cevap verdi.

"Türkiye’deki kulüp yöneticiliğini de eleştiren Hakan Şükür, başarının şampiyonluğa endeksli düşünülmemesi gerekiyor, iyi oyuncu yetiştirmek de başarıdır. Mesela, Fenerbahçe bu anlamda hiç oyuncu üretmiyor. Alttan hiç oyuncu gelmiyor. Uzun senelerdir milli takımımızda oynayacak bir oyuncu üretemiyor. Bir tek Semih var. O da kendi takımında çok fazla oynatılmıyor” dedi. Arda Turan’a bazı gerçekleri gösterdiğini dile getiren Hakan Şükür, “Arda’nın geçenlerde bir röportajını okudum. Söylemlerinde bir burukluk var. Kendisi üzerinden gündem değiştirildiğinin farkında. Başarısız ya da sıkıntılı dönemlerde Arda ön plana çıkartılarak, gerçek sorunlar perdeleniyor. Arda kötüymüş havası meydana getirildi. Bu nedenle Avrupa Kulüpleri, Arda’nın transferi için gereken parayı vermeye çekiniyorlar” şeklinde konuştu.

20.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞÜKÜR: FEDERASYON BAŞKANI OLABİLİRİM

  Yeni sezonda statlar dolacak

  Quaresma'dan 3 yıllık imza şov

  BURSASPOR 4 OYUNCU DAHA ALACAK

  Hakemler kupada çok fazla kırmızı kart gösteriyor

  Wimbledon'da heyecan Pazartesi günü başlıyor

  Galatasaraylı Uğur Uçar Ankaragücü'ne gidiyor

  Bucaspor Hırvat Jerko'yu transfer etti

  İngiltere hayal kırıklığı yaşatıyor

  Daum: Taraftar beni destekliyor

  Çözüm şart

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.