20 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Daum: Taraftar beni destekliyor

FENERBAHÇE Kulübü Yönetim Kurulu ile dün yaptığı toplantının ardından bugün Can Bartu Tesisleri'nde mesaiye başlayan Teknik Direktör Christoph Daum, birçok sarı-lacivertli taraftarın kendisine destek verdiğini söyledi.

Tesislere girerken sabah gazetecilere kısa bir açıklama yapan Alman teknik adam, akşam tesislerden ayrılırken de gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşinin başında olduğunu göstermek için sabahtan tesislere geldiğini ifade eden Daum, ''Fenerbahçe, uğruna 10 değil 25 saat mesai harcayacağım büyük bir kulüp. Yönetim bir karar aldı, yardımcılarımla yolları ayırdı. Bundan sonra en iyi çözümü bulmak zorundayız. En önemli şey Fenerbahçe ailesidir'' dedi.

Fenerbahçeli taraftarların kendisine destek verdiğini iddia eden Alman çalıştırıcı, ''Taraftarların arkamda olduğunu biliyorum, çünkü onlardan destek e-mailleri alıyorum. Bir sürü insan bana sorular soruyor, 'Ne oldu da böyle oldu' diye. Çoğu beni destekliyor. Birçok Fenerbahçeli taraftar bana destek olduğunu belirtti'' diye konuştu. Daum, yeni sezon ve transfer çalışmalarıyla ilgili rapor hazırlayıp yönetime sunduğunu bildirdi. Tesislerdeki tadilat işleri nedeniyle sağlıklı bir çalışma ortamı olmadığını belirten Alman teknik adam, bu nedenle hafta sonunu geçirdikten sonra 21 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeniden tesislere geleceğini kaydetti.

20.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞÜKÜR: FEDERASYON BAŞKANI OLABİLİRİM

  Yeni sezonda statlar dolacak

  Quaresma'dan 3 yıllık imza şov

  BURSASPOR 4 OYUNCU DAHA ALACAK

  Hakemler kupada çok fazla kırmızı kart gösteriyor

  Wimbledon'da heyecan Pazartesi günü başlıyor

  Galatasaraylı Uğur Uçar Ankaragücü'ne gidiyor

  Bucaspor Hırvat Jerko'yu transfer etti

  İngiltere hayal kırıklığı yaşatıyor

  Daum: Taraftar beni destekliyor

  Çözüm şart

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.