20 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Çözüm şart

Fenerbahçe' de yaşananlara akıl sır ermiyor. Christoph Daum ile görüşen yönetim devam kararı aldığını açıkladı.

Yaklaşık 8 milyon Euro' ya varan tazminatı ödememek için yıldırma politikasına başvurdu Fenerbahçe. Roland Koch dışında bütün yardımcıları gönderilen hoca bu parayı almayı kafasına koymuş. Öyle ki, oğlunun gönderilmesine bile tamam demiş. Memur gibi sabah 9:00 akşam 18:00 arası Samandıra'da çalışmayı da kabul etmiş. Peki bundan sonra ne olacak?

Koskoca kulüp yanlış tercihlerinin bedelini böyle komikliklerle ödememeli. Eğer Christoph Daum ile çalışılmayacaksa ki, öyle görünüyor adam gibi oturup tazminat konusunda karşılıklı anlaşılması gerekiyor. Sanki ilk defa bir hoca ya da futbolcu üste para vererek gönderiliyormuş gibi davranmaya gerek yok. Bu durum sadece Fenerbahçe'nin değil Türk futbolunun problemi. Bundan sonra da kulüplerimizin üste para vererek hem futbolcu hem de teknik direktör göndermelerine çokça şahit olacağız.

Sezon açılışına çok az bir zaman kaldı. En kısa sürede bu iş çözülmeli ki, koca bir yıl daha heba olmasın. Gönderilmesi için uğraşılan bir hocayı ne futbolcular takar ne de taraftar onu rahat bırakır. Sonunda arzu edilmeyecek hadiselerin yaşanmaması için acilen çözüm şart.

Alman hoca hesabını yapıp yönetimle uzlaşmalı. Yoksa bu sıkıntılı durumdan sadece Fenerbahçe değil, kendisi de çok büyük zararlar görecektir. Onun için de her iki tarafın kazançlı çıkacağı bir orta yolda buluşulmalı. Sarı-lacivertli yönetim de bundan sonraki yol haritasını düzgün çizmeli. Artık Fenerbahçe'ye 1. sınıf bir hoca getirmeli ki, yaptığı yatırımların karşılığını alabilsin. Şimdiye kadar yaptığı yanlış teknik direktör seçimlerinden dersler çıkararak yeni maceralar peşinde koşmamalı.

MEHMET ILGAZ mehmet [email protected]

20.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞÜKÜR: FEDERASYON BAŞKANI OLABİLİRİM

  Yeni sezonda statlar dolacak

  Quaresma'dan 3 yıllık imza şov

  BURSASPOR 4 OYUNCU DAHA ALACAK

  Hakemler kupada çok fazla kırmızı kart gösteriyor

  Wimbledon'da heyecan Pazartesi günü başlıyor

  Galatasaraylı Uğur Uçar Ankaragücü'ne gidiyor

  Bucaspor Hırvat Jerko'yu transfer etti

  İngiltere hayal kırıklığı yaşatıyor

  Daum: Taraftar beni destekliyor

  Çözüm şart

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.