20 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Trafik terörü her yerde

Yurdun çeşitli yerlerinde dün meydana gelen trafik kazalarında ölen ve yaralananlar oldu.

Tatil sezonunun başlamasıyla karayollarında trafik yoğunluğu artarken sürücülerin dikkatsizliği ve hataları kazaları da beraberinde getiriyor. Uzmanların ve trafik polislerin bütün uyarılarına rağmen trafik kazaları her geçen gün artıyor.

ANKARA'DA TRAFİK KAZALARI: 6 ÖLÜ, 4

YARALI

Ankara’da meydana gelen 3 trafik kazasında 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Hasköy’deki kazada Esenboğa yönünden merkez yönüne gelmekte olan Zekeriya Karaman yönetimindeki 06 GK 417 plakalı otomobil, refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, otomobilde sıkışan Karaman, olay yerinde öldü, eşi ve iki kızı yaralandı. Yaralılar, hastanede tedaviye alındı. Bilkent İhsan Doğramacı Bulvarı’ndaki kazada ise Tayfun Kılıç’ın kullandığı 06 DD 1919 plakalı otomobil, yol kenarındaki yön levhalarına çarptı. Otomobilde sıkışan Tayfun Kılıç’ın olay yerinde hayatını kaybettiği kazada, yanında bulunan Tanzer Koçak yaralandı. Atatürk Bulvarı’ndaki kazada sürücüsü belirlenemeyen 06 DAR 20 plakalı otomobil, 150 numara önünde devrildi. Kazada, Kayhan Kömür ve Fatih İgsiz kaldırıldıkları Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatlarını kaybetti. Ankara’da, aşırı hızlı olduğu öğrenilen sürücü, kafede dondurma yedikten sonra evlerine dönmek için yolun karşısına geçmek isteyen anne (44), kızı (20) ve komşularına aynı anda çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan genç kız belediye otobüsünün altında kalarak feci şekilde can verdi. Genç kızın annesi ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

ILGIN'DA MİNİBÜS İLETİCARİ ARAÇ

ÇARPIŞTI: 16 YARALI

Konya’nın Ilgın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 116 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Tuzcu yönetimindeki 42 BRP 27 plakalı hafif ticari araç, Ilgın-Akşehir yolu Tuzlukçu kavşağında, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 58 RA 203 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre, minibüste bulunan 14 kişi ile hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı. Ilgın Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılardan durumu ağır olan 3’ünün, Konya’ya sevk edildiği öğrenildi. Kaza sebebiyle ulaşıma kapanan Konya-Afyonkarahisar yolunda trafik, bir süre ilçe merkezindeki ana caddeden sağlandı. Su kanalına devrilen minibüsteki yolcuların, İzmir’de katıldıkları düğün sonrası memleketleri Sivas’a giderken kaza yaptıkları öğrenildi.

ARAÇ KANELETE DÜŞTÜ: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

İzmİr-AydIn otobanında kontrolden çıkarak yol kenarındaki kanalete düşen kamyonetteki 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Aydın’dan İzmir yönüne gelen Recai Öztürk’ün (37) kullandığı 35 TAL 89 plakalı kamyonet, Torbalı ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki kanalete düştü. Kamyonetin kasasında bulunan Ediz (29) ve Bahri Ak (32) olay yerinde öldü. Yaralanan sürücü Öztürk ile yanındaki Ayla Ayaz (35), Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

ÇORUM'DA TRAFİK KAZASI:3 ÖLÜ, 7 YARALI

Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Samsun istikametinden İstanbul yönüne gitmekte olan Hüsamettin Çelik yönetimindeki 34 VD 872 plakalı otomobil, ilçeye 8 kilometre kala, Hasan İslamoğlu (42) idaresindeki 34 ED 214 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Hüsamettin Çelik ve araçta bulunan 3 kişi olay yerinde öldü, 6 kişi de yaralandı. Yaralılar, Osmancık Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza sebebiyle İstanbul-Samsun karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

20.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  YIL SONUNA KADAR ZİYARETE AÇILACAK

  Otoyol piknik yeri oldu

  Çatıyı ağaca göre inşa etti

  Küresel bilgisayar satışları arttı

  80 milyon yıllık balık fosili

  Konserini, ezana göre belirledi

  Balkan Ekspresi’nin yeni durağı Macaristan

  Afganistan’a eğitim desteği

  OTOBÜS YÖN LEVHASINA ÇARPTI

  Trafik terörü her yerde

  Doğu’da evlenme yaşı yükseliyor

  TERÖRÜ BİTİRMEK İÇİN GÖNÜL SEFERBERLİĞİ

  ‘DAYANIŞMA BEKLİYORUZ’

  İKİ AYRI SOKAĞA MOLOTOF ATILDI

  POLİS NOKTASINA ROKETLİ SALDIRI

  Eski başkan, bir kişiyi silâhla yaraladı

  El Kaide’ye operasyon

  Çiçek, Mamak Askerî Cezaevi’ne nakledildi

  Yüksek Hakem Kurulu'na yeni üyeler

  Teröristler BOTAŞ boru hattına saldırdı

  Akdağmadeni'nde el bombası bulundu

  Sigara yasağına DSÖ’den övgü

  Kılavuzda 49 yanlış var

  Ramazan pidesi fiyatları açıklanıyor

  15 yıl sonra kan dâvâsını bitirdiler

  Ağustos’a kadar havalar sıcak olacak

  Kuş cenneti göl, köylünün geçim kaynağı

  Her yerde sebze meyve festivali var

  MAHKEME, BALYOZ İDDİANAMESİNİ KABUL ETTİ

  Eroğlu: Önce ‘mülkiyet’

  KKTC Elçiliği’ne Türkmen atandı

  KKTC’ye uygulanan ambargolar kalksın

  Erdoğan: Eroğlu’nun çabalarını destekliyoruz

  ‘’BARIŞ, DÜNYANIN VE RUM TARAFININ TUTUMUNA BAĞL

  Gazze ablukası korkunç bir hata

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.