21 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Daum'lu F.Bahçe mumla aranıyor

SPOR Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takıma 2008-09'da en kötü sezon başlangıçlarından birini yaşatan İspanyol teknik direktör Luis Aragones'i 1 puanla geçti.

Aragones yönetiminde 2008-09 sezonunda ilk 5 haftada 6 puan toplayan sarı-lacivertliler, Kocaman yönetiminde ise ilk 5 haftalık dönemde 7 puan alabildi. Aykut Kocaman döneminde sezona Medical Park Antalyaspor karşısında elde edilen 4-0'lık farklı galibiyetle başlayan Fenerbahçe, Trabzonpor ve Kayserispor'a deplasmanda yenilirken, kendi sahasında Manisaspor'u yendi ve derbi maçta Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, ilk 5 hafta sonunda 7 puanla ligde 9. sırada yer alıyor. Fenerbahçe, ilk 5 maçın 2'sini deplasmanda, 3'ünü kendi sahasında oynadı. Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, ligde henüz deplasman galibiyeti elde edemedi.

5 MAÇTA 2 GALİBİYET ALDI

Fenerbahçe, Luis Aragones döneminde de 2008-09 sezonunda ilk 5 haftada 2 galibiyet alırken, 3 maçta sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yaptıktan sonra takımın başına geçen Aragones yönetiminde, lige deplasmanda Gaziantepspor yenilgisiyle başlayan sarı-lacivertliler, kendi sahasında yaptığı maçlarda 2. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve 4. haftada da Gençlerbirliği'ni yendi. Fenerbahçe, 3. haftada Hacettepe ve 5. haftada da Sivasspor'a deplasmanda mağlup olarak, ilk 5 hafta sonunda 6 puanla 10. sırada yer aldı. Fenerbahçe, ilk 5 maçın 3'ünü deplasman, 2'sini kendi sahasında oynadı.

GEÇEN YIL REKOR KIRMIŞTI

Fenerbahçe, geçen sezon Christoph Daum yönetiminde ise sezona rekor kırarak başlamıştı. Daum yönetiminde ligde ilk 8 maçında 8 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 7 galibiyetle yine kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça çıkarmıştı.

21.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Aykut'la olmuyor

  Beşiktaş yenilgiyi unuttu

  CÜNEYT ÇAKIR DERBİDE HATA YAPMADI

  Guti İspanyol spor medyasına “İstanbul'da mutluyum” dedi

  Daum'lu F.Bahçe mumla aranıyor

  Volkan Demirel penaltı için özür diledi

  Cüneyt Çakır'ın cesur kararı

  Mehmet Topal İspanya'da ilk maçına çıktı

  Semih Erden'in ismi yaşatılacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.