27 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Afyon buluşmasında 2011 yılı planlandı

Yeni Asya Medya Grubu idarecileri ile il temsilcilerini bir araya getiren geleneksel buluşmaların Afyon ayağında 2010 yılının genel bir değerlendirmesi yapılırken, 2011 yılının hizmet planları konusunda müzakereler gerçekleştirildi.

Gazetemizin birim müdürleri ile il temsilcilerinin iştirak ettiği Afyon toplantısı büyük bir şevk ve heyecan uyandırdı. Afyon’un Gazlıgöl mevkiinde bulunan Aydın Termal Otel’de geniş bir katılımla yapılan toplantı, büro temsilcilerimiz ve neşriyat sorumlularımız ile müessese yöneticilerinin buluşmalarına da vesile oldu. Toplantı Kur’ân tilâveti ile başladı. Toplantının açış konuşmasını yapan Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Recep Taşcı, kurum çalışmaları hakkında genel bir değerlendirme yaparak, yeni projeler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Taşcı, “2011 yılında yeni projelerle ve yeniliklerle karşınızda olacağız. Sizlerin de büyük desteğiyle TIR projemiz camia ve kamuoyu tarafından kabul görmüş, maksat hasıl olmuştur. Risâle-i Nur Neşriyatında da yeni yatırım ve programlarla pazarda rekabet gücümüzü arttırmaya yönelik çalışmalarımız sürmektedir. Uzun zamandır çalışmaları devam eden ve merakla beklenen Risâle-i Nur Eğitim Seti’nin de bu dönem içerisinde tamamlanacağının müjdesini vermek isterim. Ayrıca Yeni Asya Gazetesi de 2011 yılının başında yepyeni bir görselliğe kavuşacaktır” dedi. Gazetemiz ile ilgili de önemli yenilikler olduğunu hatırlatan Taşcı, “İstanbul baskıları, gece baskıları gibi teknik gelişmeler ve yazar kadrosunun genişletilmesi gibi muhtevaya yönelik yenilikler de bizleri bekliyor. Gazetemizle ücretsiz olarak vermekte olduğumuz il eklerimiz devam edecek. Buna hafta sonu eklerini de yakında ilâve edeceğiz. Çok yakın bir zamanda da çok özel bir çalışmanın ürünü olan Hizmet TIR'ı Albümü’nün de siz okuyucularımızla buluşacağını buradan duyurmak istiyorum.” dedi.

UYDU YAYININA

BAŞLANACAK

MatbaalarImIz tam kapasite çalışmakta olduğunu belirten Taşcı, “Grubumuz bünyesinde teşekkül ettirdiğimiz ajansımızda medya grubumuzun yanı sıra, dışarıya da hizmet sunmaya devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı. Taşcı sözlerini şöyle tamamladı: “Sentez Haber 7 gün 24 saat habercilik anlayışıyla çok önemli bir noktaya gelmiştir. Ayrıca Bizim Radyo’da yapılan yatırımlarla marka değeri yükselen bir kurum haline gelmiştir. RTÜK yasasında yapılan değişiklikle birlikte 2011 Ocak ayında lisans hakkı alınarak Bizim Radyo vasıtasıyla sesimizi Uydu’dan bütün dünyaya duyurmanın hazırlığı içindeyiz. Teknik altyapı ve büyük bir maliyet gerektiren bu yatırım için kaynaklarımız hazırdır. Bu kutsal yolculuğumuzda bizlere gerekli manevî ve fiili desteği vereceğinize inancımız tamdır.” Gündem maddeleri üzerine müzakerelerin yapıldığı, dilek ve temennilerin dile getirildiği ikinci bölümde ise temsilci ve neşriyat sorumlularımız söz aldılar. Abone ve dağıtım çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran katılımcılar, yaptıkları saha çalışmalarından örnekler verdiler.

YAVUZ ÇALIŞKAN/AFYON

27.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trafik cezalarında yeni dönem

  Her öğrencinin bir dikili ağacı olacak

  Emniyet’ten ailelere uyarı

  Kaybolan keşif heyeti 4 saat sonra bulundu

  Diş hekimleri için uzmanlık sınavı talebi

  Denizli’de mevlid heyecanı yaşanıyor

  Gazeteciler özgür olmalı

  Konu yargıda bekleyelim

  TBMM Başkanı Şahin: Terör örgütü muhatabımız değil

  Madencilerin cenazesi “Çinlilerin vizesini bekliyor’’

  Gül: Minareden korkulacak bir şey yok

  Kışlada şehit olan er defnedildi

  Atlasjet yöneticilerine dâvâ

  KARARGÂH ANAYASASI DEĞİŞMELİ

  Şehit yakınları, Hantepe’de yeniden keşif istedi

  Ailenin desteklenmeye ihtiyacı var

  Cem Garipoğlu’nun aklî dengesi yerinde

  YAŞ, 30 Kasım’da toplanacak

  Cansuyu, 15 bin Etiyopyalı’ya kurban eti dağıttı

  Yargı reformu şart

  Afyon buluşmasında 2011 yılı planlandı

  'Hür Adam'ı Çekmeseydim Üstad'ı Tanıyamazdım'

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.