03 Aralık 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Lider Trabzon Buca önünde fark arıyor

SÜPER Lig'de bugün sahasında Bucaspor'u konuk edecek Avni Aker Stadında saat 20.00'de başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek.

Bordo-mavililer, ligde ilk kez karşılaşacağı rakibini yenerek, sahasında puan kaybetmeden yoluna devam etmeyi hedefliyor. Bu sezon sahasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı mağlup etmesine karşın Manisaspor'a yenilen, Eskişehirspor ile de berabere kalan Karadeniz ekibi, sahasında sürpriz puan kaybıyla karşılaşmak istemiyor. Trabzonspor'da kart cezalısı Burak ile sakatlığı bulunan Glowacki, takımda yer almayacak. Bordomavililer maça Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Alanzinho, Colman, Jaja, Umut ve Yattara 11'i ile çıkması bekleniyor.

KASIM AYININ FUTBOLCUSU JAJA OLDU

Trabzonspor'da, TrabzonCell aboneleri tarafından yapılan yarışmada kasım ayının en iyi futbolcusu Jaja seçildi. Bordo-mavililerin sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu, kasım ayında gösterdiği performans ve Bursaspor ile Gaziantepspor maçlarında attığı gollerle TrabzonCell aboneleri tarafından kasım ayının en iyi futbolcusu seçildi. Jaja, 1 Kasım-30 Kasım 2010 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS'lerin sonucunda oyların yüzde 67'sini aldı. Kasım ayının en iyi futbolcusu seçilen Jaja, ödülünü bugün Avni Aker Stadı'nda oynayacak Bucaspor maçı öncesinde Başkan Sadri Şener'in elinden alacak.

03.12.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  HİDDİNK: TÜRK FUTBOLCUSU HAKEME KARŞI ÇOK AGRESİF

  “Potada Engel Yok” programı büyük ilgi gördü

  Milletvekilleri engelliler için sahaya çıkıyor

  Özil: Maç öncesi okuduğum duâlar beni sakinleştiriyor

  Kadir Has Stadı'nın çimlerine ışıklı bakım

  F.Bahçe Ülker Sean May'le sözleşme imzaladı

  Demirören: 3 yıldız sözümü tuttum

  Lider Trabzon Buca önünde fark arıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.