Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

HRW’den Erdoğan’a: TMK’dan vazgeçin

İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a Terörle Mücadele Kanunu (TMK) Tasarısı ile ilgili kaygılarını belirten bir mektup gönderdi. Mektupta, “Devletin ve PKK gibi silahlı örgütlerin içindeki şiddet yanlıları reform paketini yok etmek ve kendi otoritelerini yeniden ihdas etmek için ciddi insan hakları ihlâllerine girişiyorlar” denildi.


Çete tuzağından artık çıkalım

İsrail askerlerinin Gazze’deki bir plaja düzenlediği saldırıda ailesinin tamamını kaybeden 10 yaşındaki Filistinli Huda Halya’nın görüntüleri, İsraill

OKS sonuçları 10 Temmuz’da

Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavını düzenleyen Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Nizami Aktürk, sınavın


  Çelik: Baykal enterasan şeyler söylüyor

AKP Grup Başkanvekili Faruk Çelik, ‘’Son haftalarda ana muhalefet partisinin başkanı çok enteresan şeyler söylüyor; sanki demokratik, laik, sosyal, hukuk devletinde değil de Mussolini İtalyasındaymışız gibi cümleler...’’ dedi.


  'Kurumlararası diyalog yok'

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye’de kurumlar arasında diyalog sağlanamadığını söyledi.


  İç çekişmelerden uzak duralım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Kendimizi, lüzumsuz tartışmalardan, doğrudan Türkiye’nin son dönemdeki kazanımlarını tehdit eden iç çekişmelerden uzak tutmak durumundayız” dedi.


  Memur-Sen’den Pakistan’a okul

Memur-Sen, Pakistan depreminde büyük hasar gören Muzafferabad’a okul yaptıracak.


  Dilenciliği bırak krediyi kap

AKP Diyarbakır Milletvekili Prof. Dr. Aziz Akgül tarafından başlatılan ‘Mücadeleci Vatandaş Projesi’ kapsamında dilencilere, dilenciliği bırakmaları halinde kredi verilecek.


  Yakovu’dan veto tehdidi

Kıbrıs Rum yönetimi Dışişleri Bakanı Yorgo Yakovu, bugün yapılacak AB Dışişleri Bakanları toplantısında Güney Kıbrıs’ın Türkiye’nin AB üyelik müzakere süreciyle ilgili olarak veto hakkını kullanabileceğini söyledi.


  Şehit öğretmenlere 'Devlet Ödünç Madalyası' talebi

Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bakanlık personelinden terör eylemlerinde hayatını kaybeden veya malul olanlardan 169 kişiye, Devlet Övünç Madalyası verilmesi yönünde Başbakanlığa teklifte bulunulduğunu bildirdi.


  Sınav yolunda kaza: 5 ölü

Çankırı’da otomobil ile askeri kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.


  Meclis “temel yasaları” görüşecek

Meclis, bu hafta yoğun bir gündemle çalışacak. TBMM Genel Kurulu, bazı önemli düzenlemeleri ‘’temel yasa’’ olarak bölümler halinde görüşecek.


  ‘TV programları araştırılsın’

AKP Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü, televizyon programlarının Türk aile yapısına uygun nitelikte hazırlanması için, TBMM’ye, ‘’TV Programları Araştırma Komisyonu’’ kurulması teklifinde bulunduklarını bildirdi.


  Hırsız, sizin tatile çıkmanızı bekliyor!

Yaz tatilini sahil, köy veya yaylada geçireceklerin, kıymetli eşyalarını yanlarında götürmeleri veya kiralık kasalarda saklamaları tavsiye edildi.


  YASEM temsilcileri toplandı

YASEM il ve ilçe temsilciler toplantısının ikincisi Yeni Asya Ankara Temsilciliği toplantı salonunda yapıldı.


  Babalar onu (asm) örnek almalı

Uludağ Kültür Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Babalar Günü programında, Hz. Muhammed’in babalık vasfı anlatıldı.


  ‘İnsan hakları’nı öğrendiler

4 Mart -27 Mayıs 2006 tarihleri arasında MAZLUMDER Kocaeli Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitim programı sonucunda kursiyerlere sertifika verildi.


  Çevre problemleri ceza ile çözülmez

Kocaeli Sanayi Odası’nda (KSO) “Yeni Çevre Kanunu” düzenlenen panelle tartışıldı. KSO Genel Sekreteri Hamdi Doğan, “Çevre sorunları sadece ceza ile çözümlenemez. Ceza ve teşvik birlikte olmalıdır” dedi.


  Cüneyt Arkın fidan dikti

Ünlü Sinema Sanatçısı, Cüneyt Arkın ve Sanatçı Murat Kekilli, Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği çiçek dağıtımı ve fidan dikimi kampanyasına katıldılar.


  Topraktaki tuzlanma, tarımı tehdit ediyor

Türkiye’deki tarıma elverişli ovaların yüzde 40’ının bulunduğu Konya’da, su kalitesindeki azalmaya bağlı oluşan tuzlanmanın, bölge tarımı için tehdit oluşturduğu bildirildi.


  Herkes HASANKEYF’e sahip çıkmalı

Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, enerji nakil haklarının yenilenmesi halinde, Ilısu barajından elde edilecek enerjinin 6 katı fazla enerji elde edileceğini söyledi.


  200 kişiye ödül

Bağcılar Belediyesi tarafından ‘Çevre Şöleni ve Ödül Töreni’ düzenlendi. Etkinli kapsamında toplam ikiyüz kişiye ödüller verildi.


  Sardunya kuyruğu

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen “Sarıyer’in Balkonları Renkleniyor’ etkinliği çerçevesinde halka ücretsiz sardunya dağıtımı gerçekleştirildi



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004