Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Almanya’da olmalıydık

Güney Kore Ve Japonya’da yaşadıkları heyecanı ve güzel sonucu Almanya’da yaşayamadıkları için çok üzüldüğünü belirten Güneş, ‘’Çünkü bir Dünya Kupası’nın ne kadar önemli olduğunu bileceklerden biri benim, ama bunları da yaşayacağız, öğreneceğiz, dersler çıkaracağız. Daha iyi sonuçlar almamız için herkesin katkısı olması lazım. Almanya’da, Türkiye’nin muhakkak olması gerekiyordu. Taraftar açısından zaten ikinci ülkemiz. Türkiye katılsaydı, Dünya Kupası’nda iyi bir yere gelirdi’’ diye konuştu.


Holiganlar işbaşında

Alman polisi, İngiltere ile Paraguay arasında Frankfurt’ta oynanan maçın ardından İngiliz taraftarların çok büyük olaylar çıkarmamasından dolayı memnu

İngilizler şansıyla

Dünya Kupası’nda B Grubu’nun açılış maçında İngiltere ile Paraguay karşılaştı. Henüz 4. dakikada Beckham’ın ortasında Paraguaylı Gamarra’nın dokunduğu


  Tecrübe kazandı

Son Dünya Şampiyonası’nda hayal kırıklığı yaşayan Arjantin, Almanya’da galibiyetle başladı.


  Fatih Terim’in favorisi Brezilya

2006 Dünya Kupası maçlarını izlemek üzere Almanya’ya gelen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kupada favorisinin Brezilya olduğunu söyledi.


  Trabzonspor, transferlere hız verdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, seçim öncesi verdiği yıldız oyuncu sözünü yerine getirmek için Brezilyalı oyuncular Ricardinho, Marcelinho ve Kostarikalı Paul Wanchope’un işini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor.


  Yıldırım taburcu oldu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 5 gündür kontrol amaçlı bulunduğu Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden (GATA) dün saat 13.00’de taburcu oldu.


  Servet: Tümer’le güçlendik

Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan Tümer Metin ile sarı-lacivertli defans oyuncusu Servet Çetin, tatillerini İzmir’in Çeşme İlçesinde geçiriyor.


  Kayseri stadında UEFA hazırlığı

Kayseri Atatürk Stadı’nda, UEFA Stat ve Güvenlik Departmanı tarafından yapılacak denetim öncesi yoğun bir çalışma gözlenirken, stat müdürü Osman Kayaalp, stadın UEFA kriterlerini taşıdığını, ancak bazı iyileştirmeler yaptıklarını söyledi.


  G. Saray’ın şampiyonluğu Romanya’da kutlandı

Galatasaray’ın şampiyonluğu, Romanya’da düzenlenen bir törenle kutlandı. Romanyalı Aslanlar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk gecesine, çok sayıda Türk ve Rumen davetli katıldı.


  Schaefer Togo yolunda

Togo’da teknik direktörün oyuncu primleri ile ilgili sorunların çözülmemesi üzerine istifa etmesinin ardından yardımcı çalıştırıcının takımın başına geçtiği Togo’da Kamerun Milli Takımı eski çalıştırıcılarından Winfried Schaefer’i kampa davet etti. Schaefer’in Togo’nın başına geçtiğini kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.


  Kosta Rika’da Martinez şoku

Dünya Kupası finallerinde (A) Grubu’nda mücadele eden Kosta Rika’nın defans oyuncusu Gilberto Martinez, sakatlığı nedeniyle kupaya veda etti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004