Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'a takas oyunu

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Herta Berlin'in Brezilyalı futbolcusu Marcelinho'ya karşılık takım kaptanı Fatih Tekke ve bir miktar para talep ettikleri konusunda basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Asbaşkan Sayitoğlu, kaptan Fatih Tekke'nin son günlerde transfer haberlerinin basında sıkça yer aldığını ve bunun kendilerini rahatsız ettiğini ifade etti.

Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin'in Trabzonspor'un golcü futbolcusu Fatih Tekke ile ilgilendiğini futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan doğruladı. Trabzonspor ile sözleşmesi devam etmesine rağmen bordo-mavili takımdan ayrılacağını açıklayan yıldız futbolcu, Avrupa kulüplerinin tekliflerini değerlendirmeye başladı. Futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan, yaptığı açıklamada Fatih Tekke ile ciddi olarak ilgilenen kulüplerin başında Hertha BSC Berlin'in geldiğini ve Alman kulübün genel menajeri Dieter Höness ile geçen hafta Berlin'de 6 saat süren bir görüşme yaptıklarını söyledi. Çalışkan, Hertha BSC Berlin'den gelecek resmi teklifi Trabzonspor Kulübü'ne ileteceklerini belirtti. Bu arada, Hertha BSC Berlin'in Fatih Tekke'ye karşılık bordo-mavili takıma Brezilyalı futbolcu Marcelinho'yu teklif ettiği belirtiliyor.

YALANLAMA

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Herta Berlin'in Brezilyalı futbolcusu Marcelinho'ya karşılık takım kaptanı Fatih Tekke ve bir miktar para talep ettikleri konusunda basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Asbaşkan Sayitoğlu, kaptan Fatih Tekke'nin son günlerde transfer haberlerinin basında sıkça yer aldığını ve bunun kendilerini rahatsız ettiğini ifade etti. Sayitoğlu şöyle konuştu:

MENAJERLERİN OYUNU

"Transfer etmeyi düşündüğümüz Herta Berlin'in futbolcusu Marcelinho ile ilgili girişimlerimiz sürüyor. Ancak bu futbolcuya karşılık Fatih Tekke'yi takasta kullanmak istediğimiz ve akabinde 3 milyon Euro para istediğimiz haberleri gerçeği yansıtmıyor. Menajerlerin bir oyunu olarak görüyoruz. Fatih, bizim sözleşmeli oyuncumuz ve şuan hiçbir yere bırakmayı düşünmüyoruz."

Dış transferde ise yabancı kontenjanında boşalma olması halinde yerlerine en iyi şekilde dolduracaklarını belirten Sayitoğlu, taraftarların sabırlı olmasını istedi.

Yabancı transferinde son söz Lazaroni'nin

Trabzonspor'da iç ve dış transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-mavili kulübün yerli oyuncu transferinde Samsunspor'dan Adnan, Denizlispor'dan Mustafa Keçeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Murat Ocak'ı transfer etmek istediği belirtildi. Futbolcuların bonservisi konusunda görüşmelerin sürdüğü ve bu 3 oyuncunun haricinde şimdilik yerli futbolcu düşünülmediği kaydedildi. Yabancı transferinde ise bazı futbolcularla görüşmelerin sürdüğü ve çarşamba günü Türkiye'ye gelecek teknik direktör Lazaroni'nin beklendiği bildirildi. Tomas Jun'un yurt dışının yanı sıra yurt içinden de bir takıma verilebileceği, maliyeti düşük olan Djokaj'a ise talep gelmemesi halinde sözleşmesinin fesh edilebileceği kaydedildi.

20.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'a takas oyunu

  Aziz Yıldırım'a 'devam et' baskısı

  Almanya kendinden emin

  Moto GP'de talihsiz kaza

  Ekrem Yavuz başpehlivan

  1 milyon avro'luk raket çalındı

  Samandıra güreşlere hazırlanıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004