Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aziz Yıldırım'a 'devam et' baskısı

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Tahsin Kaya, 24-25 Haziran tarihlerindeki olağanüstü genel kurulda yeniden aday olup olmayacağı konusunda henüz açıklama yapmayan başkan Aziz Yıldırım'ın, görevine devam etmesini istediklerini bildirdi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki yeni kulüp binasında Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Kaya, yaptığı açıklamada, ''Başkan Aziz Yıldırım'ın görevine kaldığı yerden devam etmesini istiyoruz. Eski başkanlar olarak ona sonuna kadar destek vermeye hazırız'' dedi. Kaya'nın, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamalarında, şu ifadeler yer aldı:

''Sağlık problemleri eğer kendisini çok zorluyorsa birşey söylemeye hakkımız yok. Ancak, Fenerbahçe'nin ilerlemesi ve geleceği için Aziz Yıldırım'ın başkanlığı büyük önem taşıyor. Benim de başkanlığı bırakmamın nedenlerinden bir tanesi annemin rahatsızlığıydı. Ancak, hiç kimse Fenerbahçe'deki görevinden kolay kolay kopamaz. Aziz Yıldırım da kopamayacaktır diye düşünüyorum.'' Yıldırım ile yaptığı görüşmeden sonra stadı, müzeyi ve FBTV'yi gezen Kaya, yapılan çalışmaları çok beğendiğini kaydetti.

Hakkari'de F.Bahçe Yaz Okulu

Fenerbahçe Spor Kulübü, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Yaz Futbol Okulu açtı. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet stesinde yaptığı açıklamaya göre, batısında Cilo Dağı, kuzeyinde Mor Dağı, doğusunda İran sınır dağları ve Güneyinde Cilo Dağları'nın uzantısı olan Sipiriz Sıra Dağları'yla çevrili 1950 rakımlı Türkiye'nin en yüksek ovası olan Yüksekova'da, Fenerbahçe Yaz Futbol Okulu'nun açılışı yapıldı. Fenerbahçe Yüksekova Futbol Okulu, yaz sezonu boyunca hafta içi her gün eğitim verecek.

20.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'a takas oyunu

  Aziz Yıldırım'a 'devam et' baskısı

  Almanya kendinden emin

  Moto GP'de talihsiz kaza

  Ekrem Yavuz başpehlivan

  1 milyon avro'luk raket çalındı

  Samandıra güreşlere hazırlanıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004