Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Almanya kendinden emin

Almanya Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann, yarın Ekvador'a karşı oynayacakları karşılaşmaya hazır olduklarını ve grup birincisi olmak istediklerini söyledi.

Klinsmann, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, Ekvador maçının çok zor geçeceğini belirterek, ''Grup birincisi olmak istiyoruz'' dedi. Klinsmann, takımda tüm oyuncuların sağlıklarının iyi olduğunu belirterek, kaleci Oliver Kahn'nın sakatlığının da ciddi olmadığını belirtti. Basın toplantısı öncesi Afganistan'da görev yapan Alman askerleri ile de telefon bağlantısı yapıldı ve Klinsmann askerlerin sorularını cevapladı.

RAUL KRİZİ

Gruptaki ilk maçında Ukrayna karşısında sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılan İspanya'da, takım kaptanı Raul'un ilk 11'de yer almaması kriz meydana getirdi. Tecrübeli golcünün yedek kalması nedeniyle huzursuz olduğu ve bu sorunun takımın genel havasını olumsuz olarak etkileyebileceği belirtildi.

SUÇLAMA

Dünya Kupası Organizasyon Komitesi, bazı maçlarda tribünlerin boş kalmasının nedeninin sponsorlar olabileceğini açıkladı. Komite yetkilileri, yaptıkları açıklamada, Leipzig'de kullanılmayan biletlerin çoğunun sponsorlar tarafından satın alındığının belirlendiğini kaydettiler.

20.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'a takas oyunu

  Aziz Yıldırım'a 'devam et' baskısı

  Almanya kendinden emin

  Moto GP'de talihsiz kaza

  Ekrem Yavuz başpehlivan

  1 milyon avro'luk raket çalındı

  Samandıra güreşlere hazırlanıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004