Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İspanyol kulüpleri Mirsad'ın peşine düştü

Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Ülkerspor'un başarılı oyuncularından Mirsad Türkcan'a, İspanyol kulüplerinden transfer teklifi yapıldığı öğrenildi. Ülkerspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan Mirsad'a, 3 İspanyol kulübünden teklif geldiği bildirildi.

Mirsad Türkcan da teklifleri doğrularken, kendisinin ayrıca Fenerbahçe'yi de beklediğini söyledi. Ülkerspor'daki durumun henüz netlik kazanmadığını ifade eden Mirsad, ''Fenerbahçe'yi de bekliyorum. Sarı-lacivertli takımın 100. yıl kadrosunda yer almak isterim. Ben zaten Fenerbahçeliyim'' dedi.

Öte yandan Ülkerspor'u şampiyonluğa ulaştıran antrenör Murat Özyer, kendisini Ülkerspor ailesinden gördüğünü ve kulübün yapacağı bir organizasyonda yer almak istediğini söyledi. Ligden çekileceği yönünde yapılan yorumlarla belirsizlik yaşayan turuncu-yeşillilerin genç antrenörü Özyer, kulübün aldığı bu kararı kendilerinin de beklemediğini dile getirdi.

Murat Özyer, Türkiye'den olduğu gibi, yurt dışından da teklifler geldiğini ifade ederek, ''İtalya'da tanıdığım bir menajer var. O bana bir takımın benimle ilgilenme durumu olduğunu söyledi. Ama resmi bir şey yok. Rusya'dan da benimle ilgili bilgiler isteyenler oldu. Ama sezon içinde olabilecek şeyler. Benimle anlaşacak biri olacak mı, olmayacak mı bunu zaman gösterecek'' diye konuştu.

21.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En iyi şov kazanmaktır

  Aziz Yıldırım Fener'e hayırlı olsun

  G.Saray bayrağı köprüden indirildi

  Zidane hocasıyla konuşmuyor

  G.Saraylı Mehmet Kayseri Erciyes'te

  İspanyol kulüpleri Mirsad'ın peşine düştü

  Emre'nin ismi salona verildi

  İstanbulspor satışa çıkıyor

  Ankaraspor, Almanya'dan kulüp satın aldı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004