Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray teşekkür etti

G.Saray yöneticisi Fatih Gökşen, "Şampiyon olduğumuzda F.Bahçe gündemi değiştirmişti. Ama bu bayrak olayıyla yeniden şampiyonluğumuzu gündeme getirdiler. F.Bahçe taraftarlarına teşekkür ederiz" dedi. Gökşen, köprüye yeniden bayrak astıklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Boğaziçi Köprüsü'ne asılan Galatasaray bayrağının indirilmesiyle yeniden şampiyonluklarının gündeme geldiğini belirterek, bu nedenle Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etti. Şampiyonluğa ulaşmalarının ardından, Aziz Yıldırım'ın görevi bırakma kararıyla gündemi değiştirdiğini vurgulayan Gökşen, ''Şampiyon olduğumuzda Fenerbahçe gündemi değiştirmişti ama bu bayrak olayıyla yeniden şampiyonluğumuzu gündeme getirdiler. Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ederiz!'' dedi.

Gökşen, Fenerbahçeli taraftarların, ''Valilik bize geçen sezon köprüye bayrak asma izini vermedi'' şeklindeki iddialarının da doğruyu yansıtmadığını kaydederek, ''Vali, 'Bize bu konuda müracaat etmediler' diyor. Yani, kızacakları mercii Galatasaray olmamalı. Demek ki şampiyon olduklarında bunu atlamışlar'' diye konuştu. Yönetici Gökşen, dün öğleden sonra bayrağı yeniden köprüye astıklarını, yeni bir olay yaşanması halinde yedeğinin de hazır olduğunu sözlerine ekledi. Bilindiği gibi Boğaz Köprüsüne Galatasaray bayrağı asılmasına tepki gösteren Fenerbahçe taraftarları 3 defa köprüye gelerek bayrağı indirmek istemişler, ancak polis bu eyleme izin vermemişti.

Öte yandan Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için bulunduğu Almanya'da önemli gelişmeler kaydettiklerini açıkladı.Sezgin, ''Ancak şimdilik futbolcu ismi açıklamıyoruz. Transfer tamamlandığında söyleyeceğiz'' dedi. Sezgin, Beşiktaş'tan ayrıldığını resmen açıklayan Okan Buruk'un Galatasaray'a transferi konusunda ise yorum yapmaktan kaçınırken, ''O konuda bir gelişme yok, anlaştığımız doğru değil'' demekle yetindi.

24.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yıldırım seçime tek aday olarak girecek

  G.Saray teşekkür etti

  F.Bahçe'ye kolay rakip

  Anelka'ya sağlık kontrolü

  Binlerce Avustralyalı 2. tur sevinci için sokağa döküldü

  Aurelio resmî işlemlere başladı

  Kerem, 2 yıl Real Madrid'de

  Sezer, Gazi Koşusu'na geldi

  Ali: Beşiktaş gençlerle coşar

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004