Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Şahenk: Kriz geçici

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Türkiye’nin 2001’de yaşanan ekonomik kriz döneminden daha güçlü olduğunu belirterek, piyasalarda son 2-3 haftada yaşanan fiyat değişikliklerinin geçici olduğunu söyledi.


Herşey normale dönecek

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Yunus Nacar, yurt dışında oluşan dalgalanmanın Türkiye’deki etkisinin çok uzun sürmeyeceğini söyledi.

Müdahale de doların ateşini düşüremedi

Merkez Bankası, ABD dolarının 1.7100 - 1.7135 seviyelerine yükselip, Mart 2003 tarihinde beri en yüksek seviyeye çıkması sonucu, piyasalara doğrudan s


  Hisarcıklıoğlu: Devlet önümüzü açsın

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, turizmin, carî açığın kapatılmasında çok önemli payı olduğunu belirterek, ‘’Devlet turizmde ve tarımda özel sektörünün önünü açsın gerisini merak etmeyin’’ dedi.


  Egebank’ın zararını ortakları ödeyecek

Danıştay 13. Dairesi, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) el koyduğu Egebank’tan doğan zararların, Şevket Demirel ile birlikte banka ortaklarından 5 kişiden tahsiline ilişkin, Fon Kurulunun ilgili daire başkanlıklarını yetkili kılmasına ilişkin kararının yürütmesini durdurma talebini reddetti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004