Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Medya birinci güç oldu

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) uzmanı Sevgi Coşkunserçe, medyanın gücünün okullardan, aile içi eğitimden, geleneklerden ve dinden daha etkili hale geldiğini söyledi.


Çağdaş değil

TMK Tasarısına ilişkin Alt Komisyon metninin, halkın haber alma hakkı ile iletişim (basın) özgürlüğü açısından tehlikeyi arttırdığını açıklayan Basın

Ağar: Milletin yanındayız

DYP Genel Başkan Mehmet Ağar, partisinin kuruluşunun 23. yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada DYP iktidara gelmediği sürece kuruluş yıldönümlerinde


  Komşudan AB desteği

Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ivailo Kalfin, ülkesinin Türkiye’nin AB üyeliğini desteklediğin belirterek Türkiye’ye, AB sürecinde, başta uzman olmak üzere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.


  Dâvâsı ertelendi, siyasete dönüyor

Yüce Divan’daki dâvâsı kesin hükme bağlanmadan ertelenen eski Başbakan Mesut Yılmaz, dâvâ süresince siyaset ile ilgili gelen talepleri askıya aldığını belirterek, “Bugünden itibaren bu yönde temaslar yapacağım” dedi.


  Mazlumder’den Açık Liseliler için kriz masası

Açıköğretim Lisesi’nin 2. dönem sınavları, bugün ve yarın gerçekleştirilecek. Sınavlar, bugün saat 10.00 ve 14.00’de, yarın da 14.00 ve 17.00’de olmak üzere toplam dört oturumda gerçekleştirilecek.


  Ecevit’te küçük iyileşme belirtileri

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, eski Başbakan Bülent Ecevit’in sağlık durumunda “küçük küçük iyileşme belirtileri’’ olduğunu, bunun da kendilerine umut verdiğini kaydetti.


  Demirel: Krizden bahsetmek için erken

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ekonomik krizden bahsetmek için henüz çok erken olduğunu söyledi. Dövizin değerlenmesini de normal bulan Demirel, “Henüz bir kriz yok. Zaten para aşırı değerliydi. Şu anda yerine oturuyor” diye konuştu.


  Gül, ABD ziyareti öncesi Tahran’a gidiyor

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajını İran’a iletmek üzere bugün Tahran’a gidiyor.


  Ahmet Feyzi Kul'u rahmetle anıyoruz

Risâle-i Nur talebelerinden Ahmet Feyzi Kul, vefatının 34. yıldönümünde rahmetle anılıyor. Bediüzzaman’ın hayattaki talebelerinden Mustafa Sungur ve diğer Risâle-i Nur talebelerinin katılacağı anma programı, İzmir’in Selçuk ilçesi Çamlık Köyü Mezarlığı’nda yarın yapılacak.


  Kur’ân kurslarında mezuniyet heyecanı

Kırşehir’in Boztepe ilçesinde 3 yıldır faaliyet gösteren Merkez Kur’ân Kursu, 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde devam eden 89 öğrencisini mezun etmenin gururunu yaşıyor.


  Yargı mensuplarına zam

Hakim ve savcıların maaşlarında yeni düzenleme yapan yasa tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda benimsendi. Hakim ve Savcılar Kanununda değişiklik yapan yasa tasarısına göre, hakim ve savcıların aylıkları, en yüksek devlet memuruna mali haklar kapsamında fiilen yapılmakta olan her türlü ödemeler toplamının brüt tutarı kıstas alınarak belirlenecek.


  Sağlık personeli kur'a ile atanacak

Sağlık Bakanlığı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda uzman, uzman tabip, tabip, eczacı ve diş tabipleri kadrolarına ilk defa yeniden, açıktan ve naklen kura ile atama yapılacak.


  Mehtap gezileri başlıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), bunaltıcı yaz sıcaklarında İstanbulların hafta sonu tatillerini daha keyifli hale getirmek amacıyla geçen yıl başlattığı “Mehtaplı Geceler” gezilerini bu yıl 24 Haziran-2 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirecek.


  STK’lar: Tasarı, toplumu susturma aracına dönüştürüldü

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Ankara Şubeler Platformu Sözcüsü Cemal Yıldırım, ‘’Terörle Mücadele Yasa Tasarısı, terörle mücadele bahanesiyle, toplumu susturmanın, demokratik hakları gasbetmenin aracına dönüştürülmüştür’’ dedi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004