Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD’nin Irak planı: Böl yönet

Irak’taki savaşın baş aktörleri olan ABD ve İngiltere, Irak politikalarında hatalar olduğunu itiraf etse de İslâm dünyasındaki bazı gözlemciler, bu iki ülkenin Irak’ta başarısız olmadığını, aksine ülkenin parçalara ayrılmasına yönelik son derece iyi işlenmiş bir plan dahilinde gayelerine ulaşma yolunda olduklarını belirtiyorlar.


Irak Müftüsüne de çuval geçirdiler

ABD askerleri, Irak Müftüsü Dr. Cemal Dabani’yi Tikrit şehrindeki bir evde gözaltına aldı. Önceki gece yarısı silahlarla müftünün evini basan askerî g

Askerlerimiz Bush yüzünden ölüyor

ABD’de Demokrat Parti Başkanı Howard Dean, Bush yönetimini Amerikalı askerleri Iraklı direnişçilerin açık hedefi haline getirerek “başarısız siyasî li


  KKTC’li yerel seçimler için sandık başında

KKTC’de halk, 4 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini, muhtarları ve ihtiyar heyeti üyeleri ile Lefkoşa ve Girne’de boş olan birer milletvekilliğini belirlemek üzere bugün sandık başına gidecek.


  Yeni Çeçen lider and içti

Çeçenistan’da öldürülen direnişçi lider Abdülhalim Sadullayev’in yerine geçen yardımcısı Doku Umarov, saldırıları Rusya’nın geri kalanına da genişletme yemini etti.


  Belçika polisinin vurduğu Türk öldü

Belçika’da geçen hafta polis tarafından “kazara’’ vurulan Türk, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastahanede öldü.


  65 Taliban öldürüldü

Afganistan’ın güneyinde, koalisyon güçleri ve Afgan birlikleriyle militanlar arasında çıkan çatışmalarda 65 civarında militanın öldürüldüğü bildirildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004