Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Londra saldırıları da bile bile lades

İngiltere’de yayımlanan The Sunday Times gazetesi, Londra’da 7 Temmuz bombalı saldırılarını düzenleyen eylemcilerin lideri Muhammed Sıddık Han’ın aracında, polisin izleme ve dinleme cihazlarının bulunduğunu iddia etti.


ABD'nin çekilme planı hazır

ABD’de yayımlanan New York Times gazetesi, Amerikan yönetiminin Irak’taki askerlerinin çekilmesine ilişkin plan hazırladığını yazdı. Gazete, Irak’taki

Avrupa yabancıya muhtaç

Avrupa Birliği Komisyonu’nun göç politikalarından sorumlu üyesinin yardımcısı Franco Frattini, Avrupa’da doğum oranının çok düşük olduğuna dikkat çeke


  Abbas ve Haniye biraraya geldi

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Başbakanı İsmail Haniye’nin, İsrail cezaevlerinde tutuklu Filistinli militanların hazırladığı belgenin önemli maddeleri üzerinde anlaşmaya vardığı bildirildi.


  Saddam Hüseyin pazarlık hayalinde

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin’in, direnişle başedemeyen ABD’nin ‘’kapısını çalacağına’’ ve kendisini yeniden devlet başkanı yapabileceğine inandığı bildirildi.


  Rumsfeld İsrail’e gidiyor

ABD Savunma Bakanı Donald Rumsfeld’in bakanlık görevine geldiği 2001’den bu yana ilk kez İsrail’i ziyaret edeceği bildirildi.


  2 Amerikan askeri 48 Taliban öldürüldü

Afganistan’ın güneyinde, Afgan ve koalisyon güçleriyle Taliban militanları arasında çıkan çatışmada 48 militanın daha öldürüldüğü bildirildi.


  İran, sabır diledi

İran, ABD ve Avrupa’dan, uranyum zenginleştirme faaliyetlerini askıya alması karşılığında teşvikleri içeren öneri paketine vereceği cevap konusunda sabırlı olmalarını istedi.


  2008 Avrupa Kültürlerarası Diyalog Yılı

Avrupa Komisyonu’nun teklifi üzerine Avrupa Parlamentosu (AP) ezici bir oy coğunluğuyla 2008 yılını kültürlerarası diyalog yılı yapılması kararını aldı. Söz konusu kapsamlı projenin içinde yer alan ‘dinlerarası diyalog’ konusu ise AP’de önemli tartışmalara sahne oldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004