Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Karşınızda Etyopya

BSF Akademi Sergi Salonu “Etyopya’nın 101 Yüzü” sergisine ev sahipliği yapıyor. Sema Alpaytaç’ın ilk kişisel fotoğraf sergisi olan ‘Etyopya’nın 101 Yüzü’nün açılışı kalabalık dâvetli eşliğinde BSF Akademi sergi salonunda yapıldı. Etyopya Fahri Konsolosu Atilla Yurtçu’nun da katıldığı sergide Etyopya ile ilgili ekonomik ve ticari bilgilerin yanı kültürel bilgiler de aktarıldı.



Mardin’de Kent Müzesi açılıyor

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, “İnsanlığın Kültür Mirası” olarak tanımlanan ve bugün görkemli bir törenle açılışı yapılacak gerçekleştirilecek olan Kent Müzesi’nde incelemelerde bulunarak, amaçlarının, şehri, tarihin derinliklerinden gelen tarihsel kimliğiyle geleceğe taşımak olduğunu söyledi.



93 müzeye, 777 güvenlik personeli

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı 93 müzede, güvenlik görevlisi ve bekçi olarak 777 personelin görev yaptığı, hizmet alımı yoluyla da 144 kişinin, ihtiyaç duyulan müzelerde istihdam edileceği bildirildi.



Çizgi karakterlerin istilası sürüyor

Süpermen, Örümcek Adam, Batman, Hulk ve Daredevil ile başlayan çizgi kahramanların beyazperde istilası tüm hızıyla sürüyor. Çizgi roman devi Marvel’ın çizgi karakterlerinden Demir Adam (Iron Man) da 2008’de izleyiciyle buluşacak.



Bodrum’da Mevlânâ ve Sema coşkusu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Konya Türk Tasavvuf Topluluğu, Bodrum Antik Tiyatro’da ‘’Sema Gösterisi’’ sundu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004