Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Buna da şükür

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takımın 6 maç olan cezasının 3 maça indirilmesiyle ilgili sorulara "Buna da şükür" diye cevap verdi. Terim, "Ancak herkesin son ibareyi iyi okuması lazım. Herkesin unutmaması gereken hazırlık maçı da olsa bir olay çıkması durumunda ceza şıfırdan başlar. Bundan sonra hepimiz daha dikkatli davranırız" dedi.


FIFA'da milyonlarca avro rüşvet dağıtılmış

BBC muhabiri Jennings'in ortaya çıkardığı skandalda ISL adlı şirketin FIFA yetkililerine milyonlarca avro rüşvet verdiği iddia edildi.

Yattara'nın dönüşü yine sorun oldu

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara'nın gelişi yine sorun oldu. Trabzon'a gelmeyen ve hala ülkesi Gine'de bulunan Yattara'ya hocanın raporu


  Fener taraftarı "Capello" dedi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de taraftarlar arasında yapılan ankette, sarı-lacivertlilerin büyük bir bölümü, oyunu İtalya'nın Juventus takımını çalıştıran Fabio Capello'dan yana kullandı.


  Hünkar Çayırında Sezgin başpehlivan

Kocaeli'nin Gebze İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreş müsabakalarında, Başpehlivanlığı geçen yılın şampiyonu Sezgin Yüksel, Ekrem Yavuz'u yenerek ikinci kez kazanarak altın kemeri aldı.


  Wimbledon Turnuvası dün başladı

Sezonun 3. ''Grand Slam'' mücadelesi olan 120. Wimbledon Tenis Turnuvası, İngiltere'nin başkenti Londra'da, dün ilk tur maçlarıyla başladı.


  Beşiktaş ter attı

Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarını bu sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesislerinde teknik direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan antrenmana, izinleri biten milli oyuncular İbrahimToraman, Gökhan Zan, İbrahim Akın ve Burak da katıldı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004