Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Buna da şükür

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takımın 6 maç olan cezasının 3 maça indirilmesiyle ilgili sorulara "Buna da şükür" diye cevap verdi. Terim, "Ancak herkesin son ibareyi iyi okuması lazım. Herkesin unutmaması gereken hazırlık maçı da olsa bir olay çıkması durumunda ceza şıfırdan başlar. Bundan sonra hepimiz daha dikkatli davranırız" dedi.

Milli Takımın ve Galatasaray'ın bir dönem vazgeçilmez futbolcularından biri olan milli futbolcu Ümit Davala, son imzayı İzmir'de nikah defterine attı. Tuğçe Gökdağ ile hayatını birleştiren Davala'nın düğününde nikah şahitliklerini Başbakan Yardımcısı ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı. Düğüne Galatasaray'ın unutulmaz oyuncuları Hagi, Popescu, Ümit Karan, Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Emre Aşık, Bülent Korkmaz katıldı.

NİSBİ İYİLEŞTİRME

Törene katılan Şahin ve Terim, gazetecilerin Milli Takımın 6 maç olan cezasının 3 maça indirilmesiyle ilgili sorularını cevapladı. Bakan Şahin, milli takıma verilen 6 maçlık cezayı FİFA'nın 3 maça indirmesini "Nisbi bir iyileştirme" olarak değerlendirdi. Baştan beri 6 maçlık cezanın ağır olduğunu söylediklerini ifade eden Şahin, ancak Türk Milli Takımı'na güvendiklerini ve her şartta millilerin Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkını elde edeceğini belirtti.

FİNAL YORUMU

Şahin, "Bir hatayı nispetende olsa düzelttiler. Herhalde FİFA bizim Uluslarararı Spor Mahkemesi'ne (CAS) gitmemizden çekindi. Oraya gitmeyelim diye o cezayı yarı yarıya indirdiklerine inanıyorum. Türkiye için hayırlı olsun" dedi. Uluslararası Hakem Mahkemesi'ne gidilmesi durumunda kişisel görüşünün, durumun daha iyi olacağı yönünde olduğunu da kaydeden Şahin, ancak bu kararı federasyonun verdiğini ve federasyonun tercihini de anlayışla karşıladığını dile getirdi. Şahin, Dünya Kupası'nda finalin Brezilya ile Almanya arasında oynanacağı tahmininde bulundu.

ARTIK OLAY OLMAMALI

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ise dışarıda seyircisiz oynanacak olan 6 maçın 3'e indirilmesine, "Buna da şükür" diyerek cevap verdi. Başta Şenez Erzik ve Haluk Ulusoy olmak üzere cezanın indirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Terim, "Buna da şükür. Öncelikle bu üç maçımızı hangi ülkede, hangi statda oynayacağız, bunu kararlaştıracağız. Emre'nin cezası 4'e indirildi ama temennimiz daha aşağı inmesiydi. Ancak herkesin son ibareyi iyi okuması lazım. Herkesin unutmaması gereken hazırlık maçı da olsa bir olay çıkması durumunda ceza şıfırdan başlar. İnşaallah bundan sonra hepimiz daha dikkatli davranırız." dedi.

27.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Buna da şükür

  FIFA'da milyonlarca avro rüşvet dağıtılmış

  Yattara'nın dönüşü yine sorun oldu

  Uğur: Fener'de kalıcı olacağım

  Fener taraftarı "Capello" dedi

  Hünkar Çayırında Sezgin başpehlivan

  Wimbledon Turnuvası dün başladı

  Beşiktaş ter attı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004