Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yattara'nın dönüşü yine sorun oldu

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara'nın gelişi yine sorun oldu. Trabzon'a gelmeyen ve hala ülkesi Gine'de bulunan Yattara'ya hocanın raporu doğrultusunda ceza verilebileceği kaydedildi.

Trabzonspor futbol takımı 20062007 sezonunu açarken, dünkü toplantıya izin alarak katılmayan İbrahim Yattara, hala Trabzon'a gelmedi. Ülkesi Gine ya da Belçika'ya her gidişi sonrası dönüşü sorun olan Yattara, bu kez de zamanında kampa katılmadı.

Biri iki günden beri telefonla da ulaşılamayan Yattara, dün kulüp görevlileriyle yaptığı görüşmede, kendisinin Gine'de olduğunu ve bilet sorununu çözdükten sonra Türkiye'ye döneceğini belirtti. Mazereti konusunda açıklama yapmaktan kaçınan yıldız oyuncu, Türkiye'ye döndükten sonra bu konuda ilgili kişi ve hocaya savunmasını vereceğini kaydetti.

Bu hafta içerisinde Trabzon'a gelmesi beklenen Yattara'ya Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin raporu doğrultusunda ceza verilebileceği belirtildi. Trabzonsporlu futbolcular, dün sağlık kontrolünden ve laktak testinden geçti. Yeni sezon öncesi dün toplanan bordomavili takımda bir grup futbolcuya Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde laktak testi yapıldı. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni de laktak testini izledi.

27.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Buna da şükür

  FIFA'da milyonlarca avro rüşvet dağıtılmış

  Yattara'nın dönüşü yine sorun oldu

  Uğur: Fener'de kalıcı olacağım

  Fener taraftarı "Capello" dedi

  Hünkar Çayırında Sezgin başpehlivan

  Wimbledon Turnuvası dün başladı

  Beşiktaş ter attı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004