Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kötümser olmayalım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, son günlerde başgösteren ekenomik gelişmelerle ilgili kötümser olmamak gerektiğini belirterek, Merkez Bankası’nın, yaptığı operas-yonla işin başında olduğunu gösterdiğini söyledi.

TOBB Yönetim Kurulu, aylık yönetim kurulu toplantısını yapmak üzere özel uçakla Muş’a geldi. Muş Havaalanı’na inen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıklıoğlu, ASO Başkanı Zafer Çağlayan ve beraberindeki heyet Muş Vali Yardımcısı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talip Devrim ve çok sayıda esnaf tarafından karşılandı.

İlk olarak Muş Valisi İbrahim Özçimen’i yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında ziyaret eden TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin önünün çok açık olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Orta vadede Türkiye’nin önü çok açık. Bunu defalarca söylüyorum. Bu, son günlerdeki gelişmeler konusunda da çok kötümser olmamak lazım. Merkez Bankası son yapmış olduğu operasyonlarla beraber, kumandanın başında olduğunu hissettirdi. Bunu daha önce yapmış olsaydı bu kadar etkisi olmazdı. Bu kadar ağır olmazdı. Yapmış olduğu politika doğru bir politika, ama bunu mikro ekonomik reform paketi ile birlikte destekleniyor olması lazım. Bir laf vardır, ‘Neyi beklersen onu görürsün’ iyi beklersen iyi olur, kötü beklersen kötü olur. Biz iyi olsun istiyoruz. Türkiye iyi olsun istiyor. Hiç kimse kafasında soru işareti ile yaşamak istemiyor” dedi.

/ MUŞ

04.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tek tuşla takip dönemi

  Kötümser olmayalım

  Kur artışı otomobil piyasasını vurdu

  Özelleştirme işsizlerine iş

  Sözleşmeli sağlık çalışanlarının sorunları tespit ediliyor

  TÜSİAD, 'Tarım Raporu’nu tanıtacak

  Mutfak giderinde artış

  Pakmaya fabrikasında üretim durduruldu

  Albaraka Türk'ten basın açıklaması

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004