Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Benzine yine zam

Benzinin rafineri çıkış fiyatlarındaki ayarlama, pompa fiyatlarına litrede 4 YKr’lik zam olarak yansıdı. Yeni ayarlamayla Ankara’da OPET, POAŞ, BP ve Shell bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,08 YTL, 98 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı da OPET bayilerinde 3,33 YTL, POAŞ, BP ve Shell bayilerinde ise 3,35 YTL’ye yükseldi.


Ekonomi normale dönmedi

Esnaf ve sanayicilere uyarılarda bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ‘İç piyasaya iş yapan kardeşlerimiz,

TZOB: Çiftçi zor durumda

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, açıklanan millî gelir ve enflasyon verilerinin çiftçilerin zor durumda olduğunu gösterdiğini b


  MÜSİAD, protokol ziyaretinde bulunacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bolat başkanlığındaki dernek Yönetim Kurulu, bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirmek üzere bugün Ankara’ya gidecek.


  Yatırım Ajansı kuruluyor

Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı kuruluyor. Türkiye’de yatırım yapılmasını özendirmeye yönelik, yatırım destek ve tanıtım stratejilerini belirlemek amacıyla “Türkiye Yatırım, Destek ve Tanıtım Ajansı’’ kurulmasını öngören yasa, Resmi Gazete’de yayınlandı.


  BOTAŞ’ın 643 milyon YTL alacağı var

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, BOTAŞ’ın, 2006 yılı Mart sonu itibariyle elektrik üretim şirketlerinden 64.3 milyon YTL alacağı olduğunu bildirdi.


  Zamlı ilâç satışları başladı

Zamlı ilaç satışlarına başlandı. Aspirin tablet 1,04 YTL oldu. İlaç fiyatlarına ortalama yüzde 5 oranında zam yapıldı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004