Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex: Yeni hoca kim?

F.Bahçe'nin yeni sezonda çalışacağı teknik direktörünü hâlâ belirlememesi futbolcuları da meraklandırdı. Dün sağlık kontrolünden geçen Brezilyalı futbolcu Alex, kulüp yetkililerine yeni hocanın kim olacağını sordu. Zico, Scolari, Parreira isimlerini duyunca, "Parreira out" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuları Alex De Souza ve Fabio Luciano, sağlık kontrolünden geçti. Diğer futbolculardan 11 gün sonra, yeni sezon hazırlıklarına katılmak için önceki gün İstanbul'a gelen iki futbolcuya, Özel Acıbadem Hastanesinde sezon başı sağlık muayeneleri yapıldı. Önce kan örnekleri alınan futbolculara, EKG'leri çekildikten sonra bir çok serviste çeşitli kontroller yapıldı.

Alex, muayene sırasında kulüp yetkililerine, sarı-lacivertli ekibin yeni teknik direktörünün kim olacağını sordu. EKG çektirmek için beklediği sırada kulüp doktoru Ethem Kavukçu ile sohbet eden Brezilyalı oyuncu, Kavukçu'ya teknik direktörün kim olacağını merak ederek, soru yöneltti.

Doktor ise Alex'e, teknik direktörün henüz açıklanmadığını söyleyerek, Zico, Scolari, Parreira gibi gündemdeki isimleri saydı. Alex'in Parreira konusundaki yorumu ''Parreira out'' şeklinde oldu. Alex ve Luciano, sağlık kontrolleri nedeniyle, takımın sabah çalışmasına katılamadı. İki futbolcu bugünden itibaren çalışmalara başlayacak. Bu arada, hastanede ilgi odağı olan Alex ile bazı hasta yakınları hatıra fotoğrafı çektirdi.

05.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Alex: Yeni hoca kim?

  Anelka dün de idmana çıkmadı

  G.Saray bugün Hollanda yolcusu

  Blatter: 3 sarıdan sonra kırmızı kart gösterilsin

  Juventus'un işi zor

  Ribery: Huzur İslâm'da

  R. Carlos millî takımı bıraktı

  Bursaspor Makedon Sumulikoski ile anlaştı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004