Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bir esaretin anatomisi

Havaların iyiden iyiye ısınmasıyla birlikte, hepimizin gözlemlediği bir gerçek var: Toplumumuzda açık-saçıklık, her yıl biraz daha artıyor ve olağan karşılanmaya başlıyor. Geçmişte “ayıp” kabul edilen, “namus” meselesi yapılan açık-saçıklığın bugün bu boyutlara ulaşması düşündürücü.



İç Anadolu piknikte buluştu

Aksaray ili Gülağaç ilçesinde, Aksaray, Nevşehir ve Niğde illerini kapsayan bölge pikniği düzenlendi. Sabahın erken saatleri ile birlikte piknik sahasına ulaşan gençler ve çocukların cıvıltıları arasında yerleşildikten sonra, Bediüzzaman’ı gören Hasan Okur ile sohbet edildi.



BAYGEM ilk mezunlarını verdi

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) ilk mezunlarını verdi. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Bürge, hayata hazırlanabilmek için yeterli ve gerekli donanıma sahip olmanın şartı iyi bir eğitim ve doğru bilgilenme olduğunu söyledi.



Uygulamalı ebruya ilgi

Güngören Belediyesi’nin düzenlediği Meslek ve Sanat Edindirme Kursları ilk meyvesini verdi. Kurs mezunlarının hazırladığı eserler, ilk defa belediye başkanlık binasında sergilendi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004