Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico mesaiye başladı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüZico, sarı-lacivertli takımın sabah antrenmanı öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda ''Ben size bütün tecrübelerimi aktaracağım ama unutmayın ki başarıyı siz sağlayacaksınız. Bu büyük kulübü 100. yılında hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız'' dedi.


FIFA'daki ceza indiriminin perde arkası

Türkiye, İsviçre ile oynadığı baraj maçı sonrası hem dünya kupasına katılma hakkını elde edememişti, hem de çıkan olayların neticesinde ağır bir fatur

Paris'teki kutlamalarda 1 Türk öldürüldü

Fransa milli futbol takımının Portekiz milli takımını 1-0 yenerek dünya kupasında finale kalmasının ardından yapılan kutlamalar sırasında çıkan kavgad


  34'lük Zidane kupada Fransa'yı finale taşıdı

Dünya Kupası'nda ard arda alınan galibiyetlerin sarhoşluğunu yaşayan Fransızlar, pazar günü Berlin'de kupayı kaldıran taraf olmak istiyor. Final maçı, aynı zamanda başarılarla dolu bir kariyere sahip olan Zinedine Zidane'ın son maçı olacak.


  Fatih Tekke fıtık ameliyatı oldu

Trabzonspor'un Takım Kaptanı Fatih Tekke'nin Almanya'da fıtık ameliyatı olduğu bildirildi.


  Beşiktaş Türk takımları içinde en başarılısı oldu

Süper Lig'de geride kalan 2005-2006 sezonunda umduğunu bulamayan Beşiktaş'ın, buna rağmen dünya futbolundaki yükselişi sürüyor.


  Kerem Tunçeri kadrodan çıkarıldı

Japonya'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası Finallerinin hazırlıklarını sürdüren (A) Milli Basketbol Takımında Kerem Tunçeri'nin sakatlığı yüzünden kadroda yer almayacağı açıklandı.


  Ata sporu güreşe sponsor aranıyor

Güreş Federasyonu, Vakıfbank'tan sonra Halk Bankası ve Türk Hava Yolları (THY) ile de sponsorluk anlaşması sağlamak için görüşmelerini sürdürüyor.


  Zico bilmecesi

Spor medyası, Scolari’sinden Capello’suna kadar dünyada ne kadar ünlü ve isim yapmış hoca varsa, hepsini sırayla F.Bahçe'nin başına getirdi. Sonra kimisinin parası fazla geldi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004