Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe Zico'nun gözüne girdi

Brezilyalı hocanın takımı görmesi için yapılan hazırlık maçında F.Bahçe, İnegölspor'u 7-1 yendi. Zico, maç boyunca oyuncularıyla ilgili detaylı notlar aldı. Tümer oynadığı futbolla alkışlandı.

Teknik direktörlüğe Brezilyalı Zico'yu getiren Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı ilk hazırlık maçında, İddaa Lig (B) 1. Grup takımlarından İnegölspor'u 7-1 yendi. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico'nun takımı tanıyabilmesi için yapılan maçta Brezilyalı çalıştırıcı, oyuncularıyla ilgili detaylı notlar aldı. Yeni transferlerden Tümer ve Uğur, sarı-lacivertli takımın formasını ilk kez bir maçta giydi. Antrenör İrfan Saraloğlu, Tümer'e orta sahada görev verirken, bu futbolcu, hazırlık maçı da olsa oynadığı futbolla taraftarların beğenisini kazandı.

Maçın 31. dakikasında Tuncay'ın attığı golün asistini yapan Tümer, 60. dakikada penaltı atışından takımına bir gol kazandırdı. Penaltı atışı sırasında topun başına önce Aurelio geçti, ancak takım arkadaşları ve taraftarların isteği üzerine Brezilyalı oyuncu topu Tümer'e bıraktı. Karşılaşmada Alex, Luciano, Rüştü, Kemal, Selçuk ve Anelka yer almadı. Alex, tesislerin yanındaki evinden ikinci yarıda sahaya gelerek maçı bir süre izledi.

Taraftarlar, sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü Zico'ya maç sırasında sevgi gösterisinde bulundular. Karşılaşma oynanırken ''I love you Zico'', ''Arthur Zico şampiyon yap bizi'' şeklinde tempo tutan bir grup taraftar, devre arasında da Zico tribünden inerken, meşale yakarak tezahüratlarını sürdürdü.

08.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe Zico'nun gözüne girdi

  G.Saray Tolga'ya talip oldu

  İlk derbi 6. hafta G.Saray-Beşiktaş

  Kayserispor tur peşinde

  Trabzon ilk maçını oynuyor

  Dünya 3.'sü kim olacak?

  ABD'li güreşçiler Türk kolejinde

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004