Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray Tolga'ya talip oldu

Ukrayna'nın Shakter Donetks takımında forma giyen milli futbolcu Tolga Seyhan sarı kırmızılıların gündeminde. G.Saray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Görüşmeler sürüyor kadromuza dahil etmek istiyoruz" dedi. Sezgin, kadroda düşünülmeyen Çek Heinz'e bir teklif gelmediğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ukrayna'nın Shakter Donetks takımında forma giyen milli futbolcu Tolga Seyhan ile ilgilendiklerini açıkladı. Takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sezgin, Tolga Seyhan'ın transferi konusunda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Milli futbolcunun menajeri ile görüşme yaptıklarını kaydeden Sezgin, "Bu futbolcu sözleşmeli bir oyuncu transferi konusunda tabii ki takdir hakkı kulübüne ait. Görüşmeler sürüyor kadromuza dahil etmek istiyoruz. Şu anda sonuçlanmış bir şey yok" dedi.

TRANSFER KOLAY İŞ DEĞİL

Yabancı transferi konusunda da acele davranmadıklarını kaydeden Sezgin, "Basında birçok isim yazılıp çiziliyor. Bazı isimler gerçek. Temasta olduğumuz üzerinde durduğumuz birçok isim var. Transfer olayı kolay bir iş değil. Hummalı bir çalışma içindeyiz. Tek kontenjanımız var. Galatasaray'a layık bir oyuncuyu en kısa sürede dahil etmek istiyoruz." dedi. Sezgin, gelecek sezonki kadroda düşünülmediği Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat tarafından açıklanan Marek Heinz'e ise henüz bir talibin gelmediğini sözlerine ekledi.

GURBETÇİ DESTEĞİ

Öte yandan Hollanda'nın Tilburg yakınlarındaki Oisterwijk kasabasında yurt dışı hazırlık kampınını sürdüren sarı-kırmızılılar çalışmalarını sürdürüyor.Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada futbolcular kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Çalışmanın ilk 1 saatlik bölümünde oyuncularına koşu ağırlıklı bir çalışma yaptıran tecrübeli çalıştırıcı, antrenmanın son bölümünde ise topla hafif bir idman yaptırdı. Çalışmada sakatlıkları süren Ümit Karan ve Yalçın takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde idman yaptı. Çalışmayı burada yaşayan gurbetçilerden yaklaşık 30 kişi de izledi.

08.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe Zico'nun gözüne girdi

  G.Saray Tolga'ya talip oldu

  İlk derbi 6. hafta G.Saray-Beşiktaş

  Kayserispor tur peşinde

  Trabzon ilk maçını oynuyor

  Dünya 3.'sü kim olacak?

  ABD'li güreşçiler Türk kolejinde

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004