Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

TOKİ’den konut alanlara uyarı

İnşaat maliyetlerindeki artış ve piyasalardaki belirsizlik sebebiyle 16 ihaleyi iptal eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ), “halka satışı tamamlanan konutların ihalelerinin iptal edilmediği” konusunda hak sahiplerini uyardı.


IMF: Asgarî ücret düşürülsün

İşten çıkarmaların kolaylaştırılmasını isteyen IMF Türkiye’de asgari ücreti çok yüksek buluyor ve bölgesel asgari ücret uygulamasına geçilmesini istiy

Elektrik konutta zamlanıyor

Elektrik dağıtım bölgelerinin özelleştirilmesi sonrasında konutta kullanılan elektriğin fiyatı artacak, sanayide kullanılan elektriğin fiyatı ise düş


  Kartta zorunlu şifre için son 8 ay

Çipli kredi kartı ile yapılan alış verişlerde, zorunlu şifre kullanımı 30 Mart 2007’de başlıyor. Şu ana kadar bankalarından şifrelerini henüz almayan, çipli kredi kartı kullanıcılarının önlerinde sekiz ayları kaldı.


  Vergi borçluları 17 Temmuzda açıklanacak

Vergi borçlularının listesi, vergi dairelerinde 17 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında duyurulacak, 1 Eylülden itibaren de Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde yer alacak.


  Rafineri 10 bin kişiye istihdam sağlayacak

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Rus Lukoil Şirketince, Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde kurulması planlanan rafinerinin, 10 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.


  6 ayda 18 bin 872 şirket kapandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 2006’nın ilk altı aylık döneminde 18 bin 872 şirketin kapandığını, kapanan şirket sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 28.44 artış olduğunu açıkladı.


  Yaz ortasında kömüre zam

Çanakkale’de yaz ortasında kömüre zam yapıldı.Ttonu 180 YTL olan kömürün fiyatı 200 YTL oldu.


  Dalgalanmanın faturası ağır oldu

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Malatyalı, ekonomide yaşanan dalgalanmaların ülke ekonomisine zarar verdiğini belirterek, Türk Lirası’nın yüzde 30 oranında değer kaybettiğini, ayrıca gayri safi milli hasılanın da 50 milyar dolar gerilediğini söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004