Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Anadolu e-ticarete alışıyor

Türkiye’de internet üzerinden alışverişin giderek yaygın hale gelmesiyle birlikte, ilk olarak İstanbul’da ortaya çıkan ‘’e-ticaret’’ şirketleri Anadolu’ya açılıyor. Edinilen bilgiye göre, Karadeniz bölgesinin ‘’e-ticaret’’ alanındaki ilk büyük yatırımı ‘’teknogaraj.com’’, Türkiye’de sanal alışverişin yeni ve popüler isimlerinden birisi haline geldi.

Zonguldak’ta bu yıl içinde faaliyete geçen ve 8 bini aşkın bilgisayar ve teknoloji ürününün satıldığı site, sayı ve çeşitliliği bakımından Karadeniz’in en büyük alışveriş sitesi konumunda bulunuyor.

Web sitesinin kurucularından Demirtunç Ceylan, bu alanda faaliyet gösteren İstanbul merkezli birçok firma olmasına karşın, Teknogaraj’ınAnadolu’da bulunmanın avantajlarından yararlandığını vurguladı.

‘’Büyük şehirlerdeki firmalar kadar yüksek giderlerimiz olmadığından diğer online mağazalara göre aynı ürün için daha uygun fiyat verebiliyoruz’’ diyen Ceylan, Anadolu merkezli olmalarının ürünü gönderme hızında herhangi bir yavaşlamaya neden olmadığını kaydetti.

Türkiye’de online alış verişin özellikle elektronik ve yüksek teknoloji cihazları alanında yaygın olduğuna işaret eden Ceylan, ‘’Belli bir fiyatın üzerindeki siparişleri aynı gün veya ertesi gün İstanbul’daki birimimizden kargoya veriyoruz. Bu sayede İstanbul merkezli büyük firmalarla rekabet edebilirken, Anadolu’daki rakiplerimizin bir adım önünde oluyoruz’’ dedi.

/ ANKARA

06.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bolat: Güçlü bir Türkiye, güçlü bir ekonomi ile olur

  Bütçe hesabı doğru değil

  Anadolu e-ticarete alışıyor

  Karanlık odada fındık hesabı olmaz

  Fiskobirlik, fındığın teminatı

  Hızlı tren, uçak seferlerine alternatif olacak

  Hayat pahalılığı memurları bezdirdi

  ‘İş Köprüleri’ Düzceli işadamlarına tanıtıldı

  Kalkınma ajansları devlet ağırlıklı

  TOBB 53 bin TIR karnesi verdi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004