Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gollerimle coşturacağım

F.Bahçe'nin yeni transferi Kezman, "Türkiye'ye gelmemdeki en büyük sebep F.Bahçe'nin ligde ve Avrupa'da kupalar hedefliyor olması. Zico'nun hücum futbolu oynatması benim için önemli. Taraftarlar bana destek versinler, onların rüyalarını gollerimle gerçekleştirmeye çalışacağım" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mateja Kezman, sarılacivertli kulübün büyüklüğünü bildiğini belirterek, ''Türkiye'ye gelmemdeki en büyük sebep, Fenerbahçe'nin ligde ve Avrupa'da kupalar hedefliyor olması'' dedi. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile birlikte FBTV'de canlı yayına çıkan Sırp futbolcu, İstanbul'da bulunduğu 12 saatte Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gördüğünü belirterek, ''Havalimanında, otelde karşılaştıklarımdan sonra Fenerbahçe'nin tahminimden de büyük bir kulüp olduğunu gördüm. Fenerbahçe'yi tercih etmemdeki en büyük sebep sarılacivertli kulübün ligde ve Avrupa'da kupalar hedefliyor olması. Şampiyonluk hedefleyen takımları tercih ederim'' diye konuştu. Türkiye hakkında çok fazla bilgisi olduğunu anlatan Kezman, ''Türkiye'de oynayan çok fazla arkadaşım var. Ayrıca Sirbistan'da ve Avrupa'daki gazetelerde her zaman Fenerbahçe ile ilgili haberler okuyabilirsiniz'' dedi.

ZİCO BENİM İÇİN AVANTAJ

Mateja Kezman, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun hücum futbolu oynatmasının kendisi için iyi avantaj olduğunu söyledi. Kariyeri boyunca oynadığı her takımda çok gol attığını vurgulayan Sırp oyuncu, ''Fenerbahçe'de de elimden geleni yapacağım. Zico'nun hücum futbolunu tercih etmesi benim için önemli. Burayı tercih etmemin nedenlerinden biri de bu. Gollerimle Fenerbahçe'nin başarısı için çalışacağım'' diye konuştu.

G.SARAY'A GOL ATACAĞIM

Kezman, havaalanında Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü gördüğünü ifade ederek, golleriyle taraftarlarını coşturacağını söyledi. Fenerbahçe taraftarının kulübe ne kadar bağlı olduğunu bildiğini dile getiren Kezman, şöyle konuştu: ''Saha içinde savaşçı bir yapıya sahibim. O yüzden her oynadığım kulüpte taraftarla aram iyidir. Gollerimle onları coştururum. Galatasaray'a gol atıp, gerçek Fenerbahçeli olacağım. Bunun taraftarlar için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Taraftarlar bana destek versinler, ben de onların rüyalarını gerçekleştirmeye çalışacağım. Sahada onları mutlu etmek için varımı yoğumu ortaya koyacağım.''

9 NUMARALI FORMA GİYECEK

FBTV'ye Fenerbahçe'de giyeceği 9 numaralı forma ile çıkan Sırp oyuncu, 9 numaranın kendisi için hayatı boyunca çok özel olduğunu, 9 numaranın golcüyü ifade ettiğini kaydetti. Kezman, Fenerbahçe'nin diğer yeni transferi Deivid De Souza'nın Sporting Lizbon'da oynadığını ve çok iyi bir futbolcu olduğunu bildiğini ifade ederek, ''Onunla birlikte çok sayıda gol atacağız'' dedi. Kezman, çok basit bir hayatı olduğunu, ailesiyle bir arada olmayı sevdiğini ve sessiz bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ise transferlerin bitip, bitmediğini 31 Ağustosa kadar göreceğiz'' diye konuştu.

F.Bahçe, Kezman'ın transferi

için 8,5 milyon Avro ödeyecek

28.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gollerimle coşturacağım

  12 Dev Adam dün dinlendi

  Demirel: Japonya'da bir ilke imza attık

  FB yöneticisini korkutan paket

  GP2'de zafer Zuber'in oldu

  Gerets transferde ısrarlı

  Delgado: Bir daha penaltı kaçırmam

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004