Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

12 Dev Adam dün dinlendi

Japonya'da düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselerek önemli bir başarıya imza atan (A) Milli Basketbol Takımı'nda, oyuncular günü dinlenerek geçirdi.

Aralarında Serkan, Ermal, Ender, Kerem, Hakan, Cenk ve Fatih'in bulunduğu bir grup oyuncu ABD-Avustralya maçını izlemeye giderken, diğer oyuncular ise alış veriş yaparak şehri gezdiler.

İBRAHİM ALIŞVERİŞ YAPTI

Tokyo'nun elektronik merkezi olan Akihabara'ya giderek alış veriş yapan takım kaptanı İbrahim Kutluay ve Engin Atsür, stres attılar. İbrahim Kutluay, çeyrek finale kaldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Arjantin maçında sakatlığım nedeniyle oynama ihtimalim çok az'' dedi.

OYNANMAM ÇOK ZOR

Ayağındaki şişliğin dinlenememesi nedeniyle bir türlü inmediğini ve yürümekte dahi zorlandığını kaydeden Kutluay, ''Sadece öne ve arkaya hareket edebiliyorum. Ayağımı oynattığım zaman çok ağrı duyuyorum, ancak arkadaşlarımla birlikte sahaya çıkarak oynamak için elimden geleni yapacağım'' şeklinde konuştu.

ENGİN UMUTLU KONUŞTU

Engin Atsür ise Slovenya ile yapılan eleme maçını kazanarak şampiyonaya devam etmelerinin kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: ''Artık her şeyimizi Arjantin maçına vereceğiz. Bu maçı da kazanarak yarı finale çıkmak istiyoruz. Rakibimizin gücünün farkındayız, ama artık herkes bizim ne kadar zorlu bir takım olduğumuzun farkında. Bu maçta da elimizden gelenin en iyisini vererek galip gelmek istiyoruz.''

28.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gollerimle coşturacağım

  12 Dev Adam dün dinlendi

  Demirel: Japonya'da bir ilke imza attık

  FB yöneticisini korkutan paket

  GP2'de zafer Zuber'in oldu

  Gerets transferde ısrarlı

  Delgado: Bir daha penaltı kaçırmam

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004