Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Harikasınız çocuklar

Japonya'da düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, normal süresi 75-75 berabere biten klasman maçında Litvanya'yı uzatmada 95-84 yendi. Karşılaşmaya çok etkili savunma yaparak başlayan milli takım, Serkan ve Ersan'ın dış şutlardan bulduğu basketlerle 3 dakika içinde 8-0'lık seri yakaladı.


Hakan Şükür'ün 3 yıllık hasreti

6 Eylül'de Malta ile 2008 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri ilk maçında karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda gözler, milli formayla 3 yıldır re

Edu ve Deivid ilk idmana çıktı

Fenerbahçe'de, Süper Ligi'nin 5. haftasında Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlandı.


  İnamoto G.Saray'da

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Japon futbolcu Junichi Inamoto, İstanbul'a geldi.


  Formula 1 başarılı geçti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'ndan (TOSFED) yapılan açıklamada, ''Son derece başarılı geçen bir Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinin ardından çeşitli yorumların çıkarılarak, bu başarıya gölge düşürülmemesi adına herkesi sağduyulu olmaya davet ediyor ve Türkiye olarak elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızın birlik ve beraberlik duygusu içinde korunacağına inanıyoruz'' denildi.


  Golf şenliği başlıyor

Avrupa'nın en iyi profesyonel golfçülerini buluşturacak olan 9. Uluslararası Beko ProAm Turnuvası, bugün İstanbul'da başlayacak.


  Uğur, Terim'i bekliyor

Ersun Yanal'a kızdı, Hollanda Milli Takımı'nı seçti. FIFA'ya başvurdu. Belgeyi aldı. Yeniden Türkiye Milli Takımı'nda oynama şansı doğdu.


  Millîler yolcu

Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubundaki ilk maçını 6 Eylül Çarşamba günü Almanya'da Malta ile yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarının İstanbul bölümünü tamamladı.


  Futbolda transfer dönemi kapanıyor

Futbolda 1. transfer dönemi yarın sona erecek. Profesyonel liglerde yer alan kulüpler, anlaştıkları oyuncularla bugün mesai saati bitimi olan 18.00'e dek sözleşme imzalayabilecek.


  Genç güreşçiler 4 altın kazandı

Guatamala'nın başkenti Guatamala City'de düzenlenen Dünya Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı, 4 altın, 1 gümüş madalya kazanarak takım halinde ikinci oldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004