Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yenilere zaman gerek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, maçın zor geçtiğini belirterek, ‘’Futbolcularım sahada çok savaştılar ve ellerinden gelen herşeyi ortaya koydular. Oyuncularım, kalitelerini ortaya koyarak, hakettikleri bir galibiyet aldılar’’ dedi.

Karşılaşmada gollerin çoğunun duran toplardan geldiğini hatırlatan Brezilyalı teknik adam, ‘’6 golün 5 tanesi duran toplardan, hatalardan gelen goller. 2 takım da birbirini iyi etüt etmiş. 90 dakika iki takım da iyi mücadele etti. Galip gelen taraf, şansları iyi değerlendiren biz olduk’’ diye konuştu.

YEDEKLERE MORAL

Zico, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Tuncay’ın, galibiyette önemli rol oynadığını kaydetti. Maçtan önce yedek kalacak oyuncularla konuştuğunu belirten Zico, şöyle devam etti: ‘’Can ve Tuncay ile de görüştüm. Onlara ‘Şampiyonluklar ya da galibiyetler 11 futbolcuyla kazanılmıyor. Biz bir takımız, başarıları beraber yaşıyacağız’ dedim. Tuncay, sonradan oyuna girdi ve takıma canlılık verdi, profesyonelliğin nasıl olması gerektiğini gösterdi. Onun gayretiyle galibiyeti aldık. Benim için oynayan futbolcu ile yedek oyuncu arasında hiçbir fark yoktur. Çünkü yedek oyuncumun da takımı için maçı çevirebilecek bir oyuncu olduğunu bilirim.’’

Brezilyalı çalıştırıcı, yeni transferlerin performanslarıyla ilgili bir soru üzerine, ‘’Tüm futbolcular takım için sahada istedikleri performansı gösterdiler. Tabii ki yeni futbolcuların alışması için 4-5 maçlık süreye ihtiyacımız var. Önemli olan onların takım için oynamalarıydı, kendi için oynamak değil. Bugün yeni oyuncular takım için ne kadar istekli olduklarını gösterdiler’’ diye konuştu.

Avrupa kupasında kendilerini FC Randers ile çok önemli ve zor bir maçın beklediğini kaydeden Zico, ‘’Evimizde avantajlı skor almak zorundayız. Ancak, biz bu maçları içeride de dışarıda da kazanacak güce sahibiz. Umarım böyle olur’’ dedi.

Zico risk aldı

Antalyaspor maçında ikinci yarıda oyuna girmesine karşın etkili olan Tuncay Şanlı, çok hasta olduğunu ve kendisine serum bağlandığını belirterek, ‘’Sonra da kampa katıldım. Hastaydım, hocam beni sahaya sürerek risk aldı’’ dedi.

‘’Oyuna girerken kendimi iyi hissetmiyordum’’ diyen Tuncay, ‘’Ama sahaya çıkıp katkıda bulunduğumda kendimi iyi hissettim. Bunu başardığım için mutluyum. Seyircimiz bize sabırlı davranırsa onları mutlu ederiz, sabırlı olmaları çok önemli’’ diye konuştu.

Appiah: Çalışan kazanır

Taraftarlardan aldığı ödül için çok mutlu olduğunu belirten Ganalı oyuncu Appiah ise, ‘’Çok çalışan ödülünü alır, ben de çok çalışıyorum. Antalyaspor karşısında oynamamız gerektiği gibi oynamadık, ama yeni oyuncularla birlikte ilk maçımızdı bu. Kazandığımız için mutluyuz’’ dedi.

11.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yenilere zaman gerek

  Vural: Duran toplarla yenildik

  Galatasaray, Bordeaux’u düşünüyor

  Denizli, İran Ligine yenilgiyle başladı

  Vezirköprü’de yağlı güreş heyecanı

  Yanlışlar silsilesi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004