Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray, Bordeaux’u düşünüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, "Bordeaux maçı için 60 bin bilet satılmış. Bu maçı düşünüyoruz. Herkes bizim arkamızda olacak. Ondan dolayı çok iyi şeyler başarmayı düşündük. Maalesef bunu yapamadık. İlk yarıda 4 hücum oyuncusuyla sahadaydık. Ancak istediğimizi bulamadıkça ikinci devrede oyunda bazı kopukluklar oldu" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets berabere kaldıkları Denizlispor karşılaşmasından sonra maça çok şeyler yapmayı hedefleyerek çıktıklarını, ancak bunu sonuç açısından yapamadıklarını kaydederek, şöyle konuştu: ‘’Bordeaux maçı için 60 bin bilet satılmış. Bu maçı düşünüyoruz. Herkes bizim arkamızda olacak. Ondan dolayı çok iyi şeyler başarmayı düşündük. Maalesef bunu yapamadık. İlk yarıda 4 hücum oyuncusuyla sahadaydık. Ancak istediğimizi bulamadıkça ikinci devrede oyunda bazı kopukluklar oldu. Diyebiliriz ki ilk kez bu sezon bir maçı kazanmayı çok fazla haketmedik.’’

Gerets, Galatasaray’ın, önündeki hedefleri çok iyi bildiğini, panik yapmadan ve soğukkanlılığı koruyup yollarına devam edeceklerini ve iyi sonuçlar alacaklarını bildirdi.

Adnan Polat: Çok kötüydük

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, Denizlispor karşısında çok kötü bir oyun sergilediklerini söyledi.

Adnan Polat, maç sonrasında yaptığı açıklamada, galibiyeti haketmediklerini ve bu gidişatı değiştirmeleri gerektiğini belirterek, ‘’Son derece kötü oynadık. Galibiyeti haketmedik. Fikstüre göre 15 puanla lider olmamız gerekirdi.

Kaybedilen puanları çok arayacağız’’ dedi. Polat, yeni transferlerden Inamoto’nun yorulduğunu, Mehmet Topal’ın ise 10 yıldır Galatasaray’da gibi oynadığını ve sahanın en iyisi olduğunu kaydetti.

Hadzibegiç 1 puana sevindi

Denizlispor teknik direktörü Faruk Hadzibegiç ise, Galatasaray karşısında gol pozisyolarına girdiklerini, bunları değerlendiremediklerini ve zor bir fikstürden geçtiklerini bildirdi. Gelecek haftalarda daha iyi performansa ulaşıp Denizlispor’u hakettiği yere taşıyacaklarına inandığını ifade eden Hadzibegiç, ‘’Büyük takımlara karşı kimi zaman 1 puan da iyidir. Galip gelmek istedik, ama olmadı’’ dedi.

11.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yenilere zaman gerek

  Vural: Duran toplarla yenildik

  Galatasaray, Bordeaux’u düşünüyor

  Denizli, İran Ligine yenilgiyle başladı

  Vezirköprü’de yağlı güreş heyecanı

  Yanlışlar silsilesi

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004