Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yüzümüzü güldürün

UEFA Kupası'nda ön eleme maçları tamamlandı ve gruplara kalacak takımları belirleyecek 1. tur ilk maçları bugün oynanacak. Bu kupadaki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Danimarka ekibi Randers ile, Beşiktaş, Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya ile ve Trabzonspor da İspanya temsilcisi Osasuna ile ilk maçları kendi evlerinde oynayacaklar. Diğer temsilcimiz Kayserispor ise ilk maçını Hollanda temsilcisi Az Alkmaar'ın sahasında yapacak.


Liverpool'dan korkmuyoruz

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Fransa'nın Bordeoux takımıyla evinde berabere kalan G.Saray'da gözler 27 Eylül'de İngiltere'de oynanacak Liverpool karşıl

Gerets ısrarlı: Hakan hastaydı

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Girondins De Bordeaux maçı sonrasında takımına sahip çıkarak, ''Hiçbir futbolcumuzu eleştiremem. Pozisyon ve


  G.Saray taraftarı 2. tura inanmıyor

İnternette yapılan bir ankette, Galatasaraylı taraftarların takımlarının Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura çıkma ümidi olmadığını ortaya çıkardı.


  Polat: 1 puan almadık, 2 puan kaybettik

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fransız Bordeaux karşısında galip gelememelerinin kendilerini çok üzdüğünü söyledi.


  Ailton: Beşiktaş'a gitmem hataydı

Beşiktaş'tan Sırbistan'ın Kızılyıldız Belgrad takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu Ailton, Türkiye'ye gitmesinin en büyük hatası olduğunu söyledi.


  Alonso'ya cevabı pistte verecek

Ferrari pilotu Michael Schumacher'in menajeri Willi Weber, Renault pilotu Fernando Alonso'yu 'seviyesiz tavırlar' sergilemekle suçladı.


  Basketbolda kura heyecanı bugün

ULEB Avrupa Ligi ve ULEB Kupasında 2006-2007 sezonu kura çekimleri bugün Atina'da yapılacak. Yeni sezonda Türkiye'yi ULEB Avrupa Liginde Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker, ULEB Kupasında ise Beşiktaş Cola Turka temsil edecek.


  Amatör takıma Nijeryalı forvet

Balıkesir Amatör Süper Ligi takımlarından Susurluk Belediyespor, Nijeryalı forvet oyuncusu Abbakar Sadia Sambo'yu transfer etti.


  Bir dahaki maça seyirci niye gelsin?



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004