Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Liverpool'dan korkmuyoruz

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Fransa'nın Bordeoux takımıyla evinde berabere kalan G.Saray'da gözler 27 Eylül'de İngiltere'de oynanacak Liverpool karşılaşmasına çevrildi. Futbolcular, Bordeoux önünde alınan bir puanın kötü bir sonuç olmadığını belirterek, "Liverpool maçından sürpriz bir sonuçla dönebiliriz. Bu tip maçlarda herkes varını yoğunu ortaya koyar" dedi.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, Girondins de Bordeoux maçında rakiplerinden çok daha üstün oynadıklarını, ancak kapalı savunmayı aşamadıklarını söyledi. Ümit, yaptığı açıklamada, ilk yarıda ve ikinci yarının başlarında rakiplerine oranla çok daha üstün oynadıklarını belirterek, ''Üstündük, ama golle buluşamadık. Rakibe de pozisyon vermedik. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum'' dedi.

Maçta olumlu şeyler yaptıklarına inandıklarını ifade eden Ümit, ''Galatasaray gibi oynamaya çalıştık. Rakibimizi de küçümsememek lazım. Çok açık pozisyon vermediler. Kapalı savunmayı aşmak kolay olmuyor. Grupta öteki maç da berabere sonuçlandı. Eşit seviyede 4 takım var grupta. İnşallah bu gruptan çıkacağız'' diye konuştu. Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında forma şansı bulan genç futbolcu Ferhat da yaşanan sakatlıklar nedeniyle kendisine bir şans doğduğunu kaydederek, şunları söyledi:

''İlk Şampiyonlar Ligi maçımdı. Biraz heyecan oldu, sonra geçti. İyi mücadele ettik. Pozisyon vermedik ama gol de atamadık. Çok şey kaybetmedik, çünkü gruptaki öteki maç da berabere bitti. Hocamız gençlere şans veriyor. Bundan memnunuz, biz de utandırmamaya çalışıyoruz. Arda ile yıllarca önlü arkalı oynadık, o nedenle maçta rahatız.''

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Song, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçlarında alınan beraberliği iyi bir başlangıç olarak gördüğünü söyledi. Song, Denizlispor maçından sonra hatalar üzerinde durma fırsatı bulduklarını belirterek,' 'Bordeoux maçında önemli olan gol yememekti. Bu arada kazanabilirdik ama bu skoru da iyi bir başlangıç olarak değerlendiriyorum'' dedi. Özellikle genç futbolculara maçtaki performansları nedeniyle teşekkür eden Song, çok disiplinli oynadıklarını, Japon futbolcu Inamoto'nun da akıllı ve ne yaptığını bilen bir oyuncu olduğunu anlattı.

Sürprizin her zaman olabileceğini, deplasmanda karşılaşacakları FC Liverpool'dan korkmadıklarını dile getiren Song, ''İyi oynayacağız, oradan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Böyle maçlarda herkes varını yoğunu ortaya koyar'' diye konuştu. Bu arada Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında berabere kalan Galatasaray, 300 bin Avro kazandı. Sarı-kırmızılılar maçta galip gelseydi, 600 bin Avro'nun sahibi olacaktı.

Cüneyt ÜSTÜN

14.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yüzümüzü güldürün

  Liverpool'dan korkmuyoruz

  Gerets ısrarlı: Hakan hastaydı

  Canaydın: Halk çok sıkıntı çekti

  G.Saray taraftarı 2. tura inanmıyor

  Polat: 1 puan almadık, 2 puan kaybettik

  Ailton: Beşiktaş'a gitmem hataydı

  Alonso'ya cevabı pistte verecek

  Basketbolda kura heyecanı bugün

  Amatör takıma Nijeryalı forvet

  Bir dahaki maça seyirci niye gelsin?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004