Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bir dahaki maça seyirci niye gelsin?

G.Saray bir beraberlikte Şampiyonlar Liginde aldı. Maçtan önce söylenecek en önemli söz seyirciye reva görülen zulüm. 200 bin bilet kampanyasına G.Saray seyircisi gereken ilgiyi göstermesinin karşılığını, cezalandırılarak gördü. Maç bitimine kadar taraftar Olimpiyat Stadına ulaşmaya, maça girmeye, takımını desteklemeye çalıştı. Soruyorum şimdi: Bir dahaki maça seyirci maça niye gelsin veya gelir mi? G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın bilet kampanyasını başlattıktan sonra Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve diğer yetkililerle görüşüp gerekli tedbirleri aldığını söylemişti. Ama görüldü ki, hangi tedbirler alınmışsa yetersiz kalmış veya görev ihmali söz konusu. Bu konunun araştırılıp açıklanması, seyirciden özür dilenmesi lazım.

G.Saray maçta üstün oynuyor gibi gözüktü. Topa sahip olma istatistiği de yüzde 60'a yüzde 40, onu gösteriyordu. Ancak bu yüzdeye rağmen G.Saray rakibini ezemiyor, etkili pozisyonlar üretemiyordu. Hakan Şükür'ün yokluğu hemen belli oldu. G.Saray'ın forvete oynadığı uzun toplarda topu havadan indirecek oyuncu olmaması Bordoux defansını rahatlattı. Hiç rahatsız edilmediler. Ümit Karan'ın fiziki tam hazır olmaması, Necati'nin o bölgede etkisiz kalması ve İliç' in top almak ve pres yapmak için gerilere gelmesi, G.Saray'ın hücumda etkisiz kalışının ana nedeniydi.

G.Saray'ın genel görünümü uyum devresinde bir takımı andırıyordu. Bir de alınan oyuncuların üst düzey olmaması, oyun kalitesinde etkili oldu. Takımda şu anda en klas olarak gözüken ve farklı hareketle sergileyen ve düşünen oyuncu İliç'ti. Onun da fiziki devamsızlıkta yetersizliği uzun süre etkili olmasına engel oldu. Bu tür oyuncudan sürekli kendi sahasına gelip ileriye çıkmasının istenmesi verimini düşürüyor. Maçta beğendiğim oyuncu defansın sol tarafında oynayan Ferhat'tı. Gerets gençlere forma veriyor. Daha da fazla vermesi lazım. Bazı oyuncularda fazla ısrarın manası yok. Madem ki yönetim iyi oyuncu alamıyor. Bu sezon eldeki değerleri ön plana çıkmak için büyük bir fırsat. Forma verilen gençler gerçekten G.Saray'da formayı hak ediyorlar. Onlar Avrupa'dan transfer edilen oyunculardan hiçte aşağı kalitede değiller.

Said OKUR

14.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yüzümüzü güldürün

  Liverpool'dan korkmuyoruz

  Gerets ısrarlı: Hakan hastaydı

  Canaydın: Halk çok sıkıntı çekti

  G.Saray taraftarı 2. tura inanmıyor

  Polat: 1 puan almadık, 2 puan kaybettik

  Ailton: Beşiktaş'a gitmem hataydı

  Alonso'ya cevabı pistte verecek

  Basketbolda kura heyecanı bugün

  Amatör takıma Nijeryalı forvet

  Bir dahaki maça seyirci niye gelsin?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004