Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets ısrarlı: Hakan hastaydı

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Girondins De Bordeaux maçı sonrasında takımına sahip çıkarak, ''Hiçbir futbolcumuzu eleştiremem. Pozisyon vermeden pozisyon bulduk, oyundan memnunum'' dedi.

Hakan Şükür'ün kadroda olmamasının kesinlikle hastalığıyla ilgili olduğunu anlatan Belçikalı teknik adam, şöyle devam etti: ''Hiçbir futbolcumuzu eleştiremeyiz, çünkü herkes herşeyi yaptı. Tüm futbolcuları soyunma odasında kutladım. Hiçbir pozisyon vermeden biz pozisyon bulduk. Oyundan memnunum.'' Oyuncularla ilgili soruları tek tek cevaplayan Gerets, Carrusca'nın oynamamasının nedeninin, o pozisyonda bir Türk gencinin (Arda) ligde ve (A) Milli Takım'da iyi oynaması olduğunu söyledi.

Gerets, Inamoto'nun, Denizlispor maçından da üstün bir peformans gösterdiğini ifade ederken, rakibe pozisyon vermemelerinin ana etkenlerinden birinin de Japon oyuncunun iyi oyunu olduğunu kaydetti. Ligde hesap yaparken, gruptan çıkmak için kendi sahalarında 3, deplasmanda 1 puan almanın gerektiğini vurgulayan Belçikalı teknik adam, artık deplasmanda 1 maç kazanmaları gerektiğini anlattı. Gerets, maç sonrasında Necati'nin, taraftarların böyle bir tepkisiyle karşılaşmasının hoşlarına gitmediğini dile getirerek, ''Hiç iyi bir olay değil, kendisi haketmedi'' dedi. Gerets, Ayhan ile ilgili bir soruya da, ''28 futbolcumuz var, hepsi de çok değerli. İsim vererek oyuncuları değerlendirirsek, tüm kadroyu konuşacağız. Bunun bir anlamı yok'' şeklinde konuştu.

14.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yüzümüzü güldürün

  Liverpool'dan korkmuyoruz

  Gerets ısrarlı: Hakan hastaydı

  Canaydın: Halk çok sıkıntı çekti

  G.Saray taraftarı 2. tura inanmıyor

  Polat: 1 puan almadık, 2 puan kaybettik

  Ailton: Beşiktaş'a gitmem hataydı

  Alonso'ya cevabı pistte verecek

  Basketbolda kura heyecanı bugün

  Amatör takıma Nijeryalı forvet

  Bir dahaki maça seyirci niye gelsin?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004