Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener’in hedefi büyük

Türkiye Kalp Vakfı tarafından Bodrum’da düzenlenen kongrenin açılışında konuşma yapan Nihat Özdemir Ersun Yanal ile ilgilenmelerinin söz konusu olmadığını dile getirerek, “Bir Sivas beraberliği ile ortaya atılan dedikodular hoş değil. Fenerbahçe’nin 100. yılında gerek Türkiye’deki iki kupayı gerekse de geçmişte Galatasaray’ın yaptığı gibi UEFA kupasını Zico ile kazanıp taraftarlarımıza unutulmayacak bir yıl yaşatacağız” dedi.


Trabzonspor’da sakatlar düşündürüyor

Trabzonspor’da zorlu Galatasaray maçı öncesi sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Bordo-mavili takımda sakatlıkları süren Yattara, Ce

‘Gitmeye niyetim yok’

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, son günlerde hakkında çıkan “huzursuz, endişeli, mutsuz” şeklindeki haberlere sert tepki gösterdi.


  Fenerium’a saldırı

Konya’da bugün oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Konya Fenerium Mağazası’na sprey boyalı saldırıda bulunuldu.


  Ziya Doğan Marcelinho’dan ümitli

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, çok yoğun bir maç döneminde Trabzonspor’da göreve başladığını ifade ederek, ‘’Beşiktaş maçında oyuncular anormal bir tempoda oynadılar.


  Zor maç Dereli’nin

Turkcell Süper Ligi’nde 7. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak haftanın önemli maçında Selçuk Dereli görev yapacak.


  Drogba, Chelsea ile uzatıyor

Chelsea’nin Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba, Chelsea’yle olan sözleşmesini 4 yıl daha uzatmak için görüşmelere başladı.


  UEFA’da grup kuraları 3 Ekim’de çekilecek

UEFA Kupası’nda takımlar 1. tur rövanş maçları için hazırlıklarını sürdürürken UEFA yaptığı bir açıklamayla, grup maçlarının kura çekiminin 3 Ekim’de İsviçre’nin Nyon şehrinde 12:00’de (TSİ 13.00) çekileceğini duyurdu.


  Karşıyaka’da kupa sevinci

İzmir’de oynanan Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe maçında, Süper Lig temsilcisi Denizlispor’u 3-2 yenen Karşıya’da gruplara kalmanın sevinci yaşanıyor.


  Hamit Wolfsburg maçında yok

Bundesliga takımlarından Schalke 04’te oynayan Milli futbolcu Hamit Altıntop, bademcik iltihabı sebebiyle hafta sonu Wolfsburg’a karşı oynayamayacak.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004