Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail köşeye sıkıştı

Rusya, AB, ABD ve BM’den oluşan Orta Doğu Dörtlüsünün önceki akşam New York’ta yaptığı toplantıdan sonra yayımlanan bildiride, Hamas’tan daha önce istenen 3 şartın yer almaması, İsrail’de, ABD’nin Hamas’a karşı tutumunda yumuşama olduğu endişesine yol açtı. İsrail devlet radyosunun haberinde, üst düzey İsrailli yetkililerin, Filistin’de Hamas’ın da katılımıyla kurulması planlanan ulusal birlik hükümetinin tanınması için, “Hamas’ın İsrail’in varlığını tanıması, geçmişteki anlaşmaları kabul etmesi ve şiddetten vazgeçmesi” şartlarının bildiride yer almamasından endişe duydukları belirtildi.


İsrail’de Katsav ve Olmert sıkıntısı

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, İsrail siyasetinde ve askeri camiasında, Lübnan savaşı gibi büyük bir savaşı yürütebilecek kendisinden daha deneyimli bi

Solana’dan Papa’ya üstü kapalı eleştiri

Avrupa Birliği (AB) Yüksek Temsilcisi Javier Solana, Müslüman dünya ile dünyanın geri kalanı arasındaki uçurumun derinleştiğini söyledi.


  Bush: Bin Ladin için Pakistan’a da gireriz

ABD Başkanı George W. Bush, El Kaide terör örgütünün lideri Usame bin Ladin’in Pakistan’da olduğuna ilişkin sağlam bir istihbarat olursa bu ülkeye girmek için emir vereceğini söyledi.


  Olmert : Lübnan savaşını biz kazandık

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Lübnan savaşını İsrail’in kazandığını söyledi.


  İran’a Ekim’e kadar süre

ABD Başkanı George Bush, İran’ın nükleer faaliyetlerine ilişkin dosyayla ilgili olarak, “Zaman daralıyor” açıklamasında bulundu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004