Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener’in hedefi büyük

Türkiye Kalp Vakfı tarafından Bodrum’da düzenlenen kongrenin açılışında konuşma yapan Nihat Özdemir Ersun Yanal ile ilgilenmelerinin söz konusu olmadığını dile getirerek, “Bir Sivas beraberliği ile ortaya atılan dedikodular hoş değil. Fenerbahçe’nin 100. yılında gerek Türkiye’deki iki kupayı gerekse de geçmişte Galatasaray’ın yaptığı gibi UEFA kupasını Zico ile kazanıp taraftarlarımıza unutulmayacak bir yıl yaşatacağız” dedi.

Özdemir Fenerbahçe’nin 130 milyon dolarlık bütçesi ile dünyanın en büyük kulüpleri arasına girmeyi başardığını da sözlerine ekledi.

Özdemir konuşmasında Fenerbahçe’nin 9 dalda 2 binin üzerinde lisanslı sporcu ile hem Türkiye’de hemde Avrupa’da başarıya koştuğunu belirterek “Fenerbahçe’nin önümüzdeki yıl yapacağımız 100. yılı kutlamaları çerçevesinde tüm spor branşlarında taraftarlarımıza şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle birkaç yıl önceye kadar 30-40 milyon dolarlarda gezen kulübün bütçesini 130 milyon dolarlara çıkartarak dünyanın en iyi kulüpleri arasında yerini almasını sağladık. Sosyal ve sportif tesislerin büyük bir bölümünü bitirerek hizmete açtık. Futbolda ise hedefimiz önce Turcel Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nı almak. UEFA’da ise Galatasaray’ın yaptığı gibi şampiyonluğu kazanarak taraftarlarımıza üç kupa ile 100. yıl armağanı vermek istiyoruz. Elde edeceğimiz şampiyonlukların geçici değil kalıcı olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Fenerbahçe artık dünyanın ve Avrupa’nın zirvesine inmemek üzere oturacak” dedi.

22.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener’in hedefi büyük

  Trabzonspor’da sakatlar düşündürüyor

  ‘Gitmeye niyetim yok’

  Rakip Konyaspor

  Fenerium’a saldırı

  Ziya Doğan Marcelinho’dan ümitli

  Zor maç Dereli’nin

  Drogba, Chelsea ile uzatıyor

  UEFA’da grup kuraları 3 Ekim’de çekilecek

  Karşıyaka’da kupa sevinci

  Hamit Wolfsburg maçında yok

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004