Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Piyasalar yine dalgalı

Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali, Yıldırımtürk, piyasalarda yaşanan hareketliliğe ilişkin, ‘’İçteki piyasa oyuncularının, dışardan bir tedirginlik ve kriz ithal etmeye çalıştıklarını düşünüyorum’’ değerlendirmesini yaptı.


Atlasjet, filosunu yenileyecek

Atlasjet Havayolları Üst Yöneticisi (CEO) ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Doğaner, 2006-2007 kış sezonunda 59 YTL’den başlayan fiyatlarla u

Konutta dev işbirliği

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Vakıfbank ile bazı üretici firmalar aras


  Akaryakıt fiyatlarına duyarlı olun

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yusuf Günay, akaryakıt fiyat indirimlerini pompa satış fiyatlarına hemen yansıtmayan bayilere karşı vatandaşların duyarlı olmasını istedi.


  Turist sayısı yüzde 1.6 arttı

Türkiye’ye giriş yapan turist sayısı Ağustos ayında yüzde 1.6 artışla 2 milyon 905 bine yükseldi.


  2007’de Türkiye’ye 20 milyar dolar gelir

Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Başkanı Charles Dallara, Türkiye’ye gelecek yıl yaklaşık 20 milyar dolar düzeyinde bir doğrudan yabancı sermaye geleceğini tahmin ettiklerini söyledi.


  Maliye, yurtdışı çıkış harcını düşürecek

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) yakından takip ettiği ve kaldırılması yönünde yoğun girişimlerde bulunduğu, Yurtdışı Çıkış Harçları ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı harekete geçti.


  Tüketicinin güveni Ağustos’ta arttı

Tüketici Güven Endeksi bu yılın Ağustos ayında, bir önceki aya göre, yüzde 3,17 oranında artarak 91,40’a yükseldi. TÜİK ile Merkez Bankası tarafından her ay ortaklaşa düzenlenen ‘’Tüketici Eğilim Anketi’’nin, 2006 Ağustos ayı sonuçları açıklandı.


  Günday: Esnaf gücünü gösterecek

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Derviş Günday, bazı hükümet yetkililerinin, Büyük Marketler Yasası’nı ‘’bazı güçlerin engellediği’’ şeklindeki açıklamalarını üzüntü ve hayretle karşıladıklarını belirtti.


  1.4 milyar YTL’lik teşvik verildi

Ağustos ayında 1 milyar 374,6 milyon YTL’lik yatırım ile 7 bin 544 kişilik istihdam öngören 217 adet yatırım teşvik belgesi düzenlendi.


  TMO ile Fiskobirlik anlaştı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü ile Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) arasında, fındık alımına yönelik Uzlaşma Protokolü dün imzalandı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004