Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Önüne duvar örülen kadınlar

Gazeteci-yazar Ayşe Böhürler tarafından hazırlanan ‘’Duvarların arkasında: Müslüman ülkelerde kadın’’ adlı belgeselin tanıtımı, Devlet Bakanları Nimet Çubukçu ve Beşir Atalay’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Aya İrini Müzesi’ndeki tanıtım toplantısında konuşan Nimet Çubukçu, daha önce, Müslüman ülkelerdeki kadına bakışın hep Batı cephesinden olmasından şikayet edildiğini belirterek, bu belgeselin Müslüman kadına içerden bakışı ortaya koyması açısından önemsediğini vurguladı.



Nevşehir çekimleri

Kanal 7 TV Kültür Eğitim Programları Müdürü Ayşe Böhürler tarafından yapım ve yönetmenliği üstlenilen “Müslüman Ülkelerinde Kadın” isimli belgeselin Nevşehir çekimleri de geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı.



Bu tren kaçmasın

2007 Mevlânâ Yılı faaliyetleri kapsamında, Türkiye’nin şimdiye kadar düzenlediği en büyük tanıtım ve sosyal sorumluluk projesi olacak olan “Mevlânâ Sevgi ve Hoşgörü Treni” projesi hayata geçiriliyor. ‘Mevlânâ Sevgi ve Hoşgörü Treni’ni 17 Aralık Pazar günü Konya’dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Kofi Annan, İspanya Başbakanı J. L. R. Zapatero, Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis tarafından uğurlanması planlanıyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004