Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Avni Aker’de zor gece

Galatasaray ile Trabzonspor, bugün yapacakları maçla birlikte 99. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadar yapılan 98 karşılaşmanın 43’ünü Galatasaray, 32’sini ise Trabzonspor kazanırken, 23 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere yapılan toplam 98 maçta Galatasaray 124, Trabzonspor ise 106 kez gol sevinci yaşadı.


Beşiktaş, basına kapalı çalıştı

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi’nde yarın BJK İnönü Stadı’nda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenm

Fatih Tekke sakatlandı

Rusya’nın St. Petersburg şehrinin Zenit takımında oynayan Fatih Tekke’nin 4 gün boyunca forma giyemeyeceği öğrenildi.


  Etoo gol başına araba alacak

İspanya’nın Barcelona kulübünde oynayan Kamerunlu futbolcu Samuel Etoo, Ford şirketinin yeni bir kampanyasında yer aldı.


  Vieira’ya üç maç ceza

İtalya Birinci Futbol Ligi’nde (Serie A), Roma’yla İnter arasından oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören İnterli Patrick Vieira’ya 3 maç ceza geldi.


  Bursa’nın seyircisiz oynama cezası durduruldu

PFDK’nın, Bursaspor - Sakaryaspor maçında yaşanılan olaylar sebebiyle Bursaspor’a verdiği 1 maçlık seyircisiz oynama cezası, Bursaspor’un itirazı üzerine Tahkim Kurulu’nca durduruldu.


  Kübra Öztürk satrançta Avrupa şampiyonu

Karadağ’ın Herzeg Novi şehrinde düzenlenen Avrupa Yaş Grupları Şampiyonası’nda Kübra Öztürk, 16 Yaş Altında Türkiye’ye ilk kez Avrupa Şampiyonluğu getirdi.


  Rize, Manisa maçı için iddialı geliyor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, futbolcularının Vestel Vanisaspor maçında sahaya bütün güçlerini yansıtacaklarına ve oradan iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.


  Kayseri, dopingli Kavianpour’u gönderecek

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayserispor’da bilerek doping ilacı kullanan bir futbolcunun barınamayacağını belirterek, hakkında doping iddiaları bulunan İranlı futbolcu Hamed Kavianpour’un takımla ilişkisinin kesileceğini söyledi.


  Glasgow’da dünya derbisi

İskoçya Premier Ligi’nde ‘Old Firm’ olarak bilinen ve dünyanın en önemli derbi maçları arasından gösterilen maçta Celtic, Glasgow Rangers’ı ağırlayacak.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004