Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Ankara’daki hassas denklem bozuluyor mu?

Hilmi Özkök, 2002 Ağustosu’nda Genelkurmay Başkanlığı’nı üstlendikten iki küsur ay sonra, oyunu kullanıp ABD ziyaretine gitti. AK Parti’nin seçimden tek başına hükümet olarak çıktığı haberini de orada aldı. Deniz Baykal’ın deyişiyle ‘Millet CHP’ye tek başına muhalefet görevini’ vermiş, Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştı.



Cemaatlerin olumlu işlevi

Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ, Kara Harp Okulu’nda yaptığı konuşmada birçok önemli konuya temas etti. Bu arada tarikat ve cemaatlerden yakındı.



Çuvaldız kendimize

Muhafazakar medyayı 28 Şubat’a ilişkin tutumu nedeniyle eleştirdiğim gün SABAH’ta bir manşet çıktı. Ve ne yazık ki, dili itibariyle 28 Şubat’ı andırıyordu. Haber, ismini vermeyen veya veremeyen bir askeri yetkiliye dayandırılmıştı.



İrtica ve 301

Gündem ne kadar hareketli açıkçası kestiremiyorum. Bir yanda son elli yılda üç milyonuncu kez irtica tehdidine karşı uyarılmak harekete geçmem için bir neden teşkil etmiyor.



Orgeneral rütbesindeki militere bir soru

Son 80 yılda kaç yüz milyar dolarlık silah alındığı; son 80 yılda Hazine’den geçinmeli bürokratların iç ve dış gezileri için, kaç yüz milyar dolar harcandığı; son 80 yılda resmi araba alımlarına ve bakımlarına kaç yüz milyar dolar ödendiği açıklansaydı...



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004