Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Paramız yatırıma değil, faize gitti

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, IMF programlarının uygulandığı son 5 yıllık dönemde Türkiye’nin borçlarının yüzde 129 arttığını belirterek, son 4 yılda borç faizlerine 188 milyar dolar ödendiğini söyledi. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Ankara’da 100 noktada bulunan bilboardlara “IMF‘ye hayır” afişleri astı.


Kıdem tazminatına saldırı grev sebebi

Türk-İş, ‘’Kıdem tazminatına saldırının grev nedeni olduğunu’’ bildirdi. Türk-İş, son dönemde kıdem tazminatı ve asgari ücrete yönelik tartışmalarla i

Mobilya sektörü kan kaybediyor

Mobilya sektörünün son aylarda ciddi sıkıntı yaşadığı, Adana’dan Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine yapılan ihracatın Çin ve Hindistan ile rekabet zorluğu


  Kredi kartı faizlerinde indirim

Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarını, 2 Ekim 2006 tarihinden geçerli olmak üzere indirdi.


  Çalışan azaldı, verimlilik arttı

Türkiye’de bu yılın ikinci çeyreğinde (Nisan-Mayıs-Haziran), bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla imalat sanayiinde, üretimde çalışanların sayısında yüzde 1,1, çalışılan saatte yüzde 1,3 azalma kaydedildi.


  Boydak Holding’te görev değişimi

Mobilya, tekstil, finans, pazarlama, lojistik, kablo ve metal üretim gibi 7 ayrı alanda 23 şirketi ile Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Boydak Holding kadrosunda yeni atamalar gerçekleştirdi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004