Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Her yerde ezanı duymak çok etkileyici”

Fransa’da İslâmî müzik yapan ses sanatçısı Mevlut Zenasni önceki gün Feshane’de konser verdi. Müziği ile bunalımdaki Fransız gençleri etkilediğini belirten Zenasni, “güzel ve anlamlı sözler ile güzel sesle insanlara mesaj vermeye gayret gösteriyorum” diye konuştu.



“Filmekimi” gün sayıyor

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) tarafından ‘’Nokia Nseries’’ sponsorluğunda düzenlenen ‘’Filmekimi 2006 Sonbahar Film Haftası’’, 13-19 Ekim tarihleri arasında Emek Sineması’nda gerçekleştirilecek.



Öğretmenler öğretmenlerini yazacak

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) “Unutamadığım Öğretmenim” adıyla hatıra yarışması düzenledi. Yarışmada il birincisi olan eserler kitap haline getirilecek. Eğitim-Bir-Sen 2006-2007 yılında da kültürel faaliyetlerine artırarak devam ediyor. Ödüllü olan ve il birincilerinin eserlerinin kitaplaştırılacağı yarışmanın bu yılki ana teması “öğretmen ve öğretmenlik” olacak.



2008 Frankfurt Kitap Fuarının konuğu Türkiye

Türkiye’nin, 2008 Frankfurt Kitap Fuarı’nda “konuk ülke” olmasını öngören protokol, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ile Frankfurt Kitap Fuarı Direktörü Juergen Boos arasında imzalandı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004