Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

G.SARAY TÜKENİYOR

Süper Ligde 7 maçta 4 beraberlik, 2 galibiyet ve 1 de yenilgi alan Cim Bom, 3-3'lük Konyaspor karşılaşmasında 5. beraberliğine imza attı. G.Saray, bu sezon evinde de Gaziantepspor maçından sonra 2. kez berabere kalarak 4 puan yitirdi.

GERETS: SOĞUK BİR DUŞ ALDIK

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, 3-3 berabere biten Konyaspor karşısında Liverpool maçının yorgunluğu nedeniyle çok önemli 2 puan kaybettiklerini söyledi. Maça çok iyi başladıklarını belirten Gerets, ''Birinci devre çok arzulu ve atak başladık, 2, 4, ve 7. dakikalarda çok net 3 pozisyon bulduk. Ama golü bulamadık. Bu anlayışımız ne kadar arzulu olduğumuzu gösterdi. Ondan sonra da gerçekten soğuk bir duş aldık. Kendi kalemizde gördüğümüz güzel bir gol vardı. Sonra beraberliği yakaladık ve soyunma odasına böyle gittik. İkinci yarıda ise 3 - 1'i bulduk. Bu maç burda kopacak derken kendi kalemizde iki gol gördük. Liverpool maçının yorgunluğu vardı. Kendi sahamızda çok önemli 2 puan kaybettik'' dedi.

Bu kayıplardan sonra şampiyonluk şansını nasıl görüyorsunuz? şeklindeki bir soruya Gerets, ''Böyle bir maçtan sonra puan farkı açıldı. Ama uzun bir maratondayız. Biz, teknik adam, oyuncu ve yönetim olarak yarışı sonuna kadar kovalayacağız'' diye cevap verdi. Gerets, Konyaspor karşısında 1 0 geriye düştükten sonra takımın büyük efor sarfettiğinin belirtilerek oyuncu değişikliklerinde geç kalmadınız mı? şeklindeki bir soruya ise, ''Orta sahada yorgunluk nedeniyle Ayhan ve İliç'i değiştirdik. Bazı oyuncularımız da yorulmuştu; Ama sınırlı değişiklik nedeniyle herkesi oyuna sokamıyorsun. Hakan ilerde topu tuttuğu için çıkarmadık. Yediğimiz goller duran toplardan, bu yüzden gollerin yenilmesinde yorgunluğun etkisi yok'' diye cevapladı.

02.10.2006


 

Polat: G.Saray tarihin en kötü dönemini yaşıyor

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Konyaspor ile oynaodıkları karşılaşmanın ardından çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

60. dakikaya kadar oldukça iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirten Polat, "Bu dakikadan sonra oyunculardan büyük talihsizlikler yaşadık. Biz sahada futbol adına herşeyi yaptık. 3 maçta kalemizde toplam 9 gol gördük kalemizde bu Galatasaray'ın tarihinde kötü bir durum" diye konuştu.

Karşılaşma bitiminde yaklaşık içerde 1 saatlik bir görüşme yapıldığını ve Eric Gerets'in durumunun tartışılıp tartışılmadığı şeklindeki soruya Polat, "Sakin bir kafayla durum değerlendirmesi yapmamız gerekiyor. Biz her zaman hocamızla görüşüyoruz" dedi. Şampiyonluk yarışında büyük yara aldıklarını ifade eden Polat, "8 maçta toplam 13 puan kaybettik. Büyük yara aldığımız doğru ama daha ligin bitmesine var" diye cevap verdi.

02.10.2006


 

Çaykur Rize'de yüzler gülüyor

Çaykur Rizespor, Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında kendi sahasında oynadığı Gaziantepspor maçını 2 golle kazanarak 8 puanla 13. sıraya yükseldi.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı Yılmaz Zehiroğlu, Gaziantepspor karşısında üstün bir futbol oynadıklarını ve bu futbolun umut verici olduğunu söyledi. Futbolcuların canla başla mücadele ettiği bu maçta bütün Çaykur Rizespor camiasının elinden geleni yaptığını belirten Zehiroğlu, "Bu maçta oynadığımız güzel futbol ve alınan 3 puan bütün Çaykur Rizespor camiasını mutlu etti. Biz bundan sonraki maçlarımızda da aynı başarıyı yakalamak için çalışıyoruz ve çalışmalarımız sonuçsuz kalmayacak" dedi.

02.10.2006


 

Muhteşem Schumacher

Formula 1'de Çin Grand Prix'sini Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher kazanırken, sezonun bitimine iki yarış kala Fernando Alonso ile Alman pilot arasında puan farkı kapandı.

Şangay Pisti'nde, 56 tur üzerinden yapılan ve toplam 305.066 kilometre uzunluğundaki mücadeleyi, saatte ortalama 187.644 kilometrelik hızla yarışan Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher, 1:37.32.747'lik zamanlamasıyla ilk sırada tamamladı.

Yarışmaya 6. sırada başlayan Ferrari'nin efsane pilotu Schumacher, önce 30. turda yavaşlayan ve ikinci sıraya gerileyen Renault pilotu Fernando Alonso'yu, ardından da 41. turda mücadeleyi lider götüren diğer Renault pilotu İtalyan Giancarlo Fisichella'yı geride bırakarak liderliğe yükseldi. 7 kez Dünya Şampiyonluğu yaşayan Alman pilot, kalan turlarda rahat bir yarış çıkararak Çin Grand Prix'sinde podyumun zirvesinde yer aldı. Şangay'da 10 puan kazanan Schumacher, 2 puan geride başladığı mücadele sonrasında, en büyük rakibi Fernando Alonso'nun 2. olmasıyla aradaki puan farkını kapadı. Şampiyon pilot, bu sezon 7. Grand Prix birinciliğini elde etti.

Formula 1'de 2006 sezonunun bitimine iki yarış kala adeta nefesler tutuldu. Son yılların en çekişmeli sezonuna sahne olan Formula 1'de, Çin Grand Prix'sini Ferrari pilotu Schumacher'in birinci, genel klasmanda Alman pilotun 2 puan önündeki Alonso'nun ise ikinci bitirmesiyle aradaki puan farkı kapandı.116 puana sahip iki pilottan Michael Schumacher, Japonya ve Brezilya Grand Prix'leri sonrasında 8. kez dünya şampiyonu olmanın hesaplarını yaparken, Formula 1 tarihinin en genç pilotu unvanına sahip Fernando Alonso ise kariyerinin ikinci şampiyonluğunu kazanmayı hedefliyor. Markalar klasmanında ise iki pilotu birden podyuma çıkan Renault, Ferrari'ye kaptırdığı liderlik koltuğunu bu yarış sonrası 1 puanlık farkla geri aldı.

02.10.2006


 

Kolu kırılan Loeb Türkiye'ye gelemiyor

Dünya Ralli Şampiyonası'nda lider durumda bulunan Sebastian Loeb'in, bisiklet kullanırken kolunu kırdığı için 12-15 Ekim tarihleri arasında Kemer'de gerçekleştirilecek olan Türkiye Rallisi'ne katılamayacağı açıklandı.

4. Türkiye Rallisi için, 21 farklı ülkeden 80 sporcu Kemer'de yarışacak.

02.10.2006


 

Ümit Karan 30 yaşına bastı

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, 30. yaşına bastı. Kulüb, Ümit Karan'ın doğum gününü resmi internet sitesinde yayınladığı bir mesajla kutladı.

Mesajda, ''1 Ekim 1976 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen oyuncumuz Ümit Karan'ın doğum gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz'' denildi.

02.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004